Félek vezetni pedig van már jogsim?
Figyelt kérdés
1 éve szereztem meg a jogsimat, oktatóval jól ment a vezetés de egyedül képtelen vagyok vezetni. Nem merek, folyton attól félek, hogy majd biztos nekimegyek valaminek. Mással is volt ilyen? Hogy lehet ezen túllendülni?2017. febr. 19. 20:09
11/11 KalmPatrik válasza:
Most 1,5 éves jogsival én is most elhatároztam, hogy kell egy kicsikocsi... Akár vezetős melóban is dolgoznék.
Valamelyik nap a használtautó kereskedés udvarán mehettem egy karikát az egyik kinézett típussal. Azt a parát, stresszt amit ott éreztem te jó ég... Lejtőn indulással ráadásul, mellettem pedig egy nagyrutinos kissé beképzelt, flegma fazon... Csináltam is hülyeséget és most kicsit elbizonytalanodtam, hogy vajon én vagyok-e csak ennyire elcseszett, hogy félek a volán mögé ülni... Jól esett ezeket a kommenteket olvasni, ha van remény akkor kitartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!