Hetente vagy kéthetente egyszer tudok vezetni, így eléggé elhúzódik a jogsim?
Az iskola, ahova járok, állítólag tele van szr tanárokkal (több ismerőstől hallottam), és csak egy jófej, normális van náluk. engem irányítottak hozzá az ismerősök, és tényleg jó fej, már 3*2 órát levezettem, de sajnos nagyon tele van az oktató! így, hogy nyári szünet van, plusz ő a legjobb az iskolánál, mindenki hozzá jár szinte.. május végén volt a kresz vizsga, utána mág vagy 3 hétig csak telefonálgattam, hogy mennék vezetni, és összesen csak 3*2 órát vezettem le.. és hiába hívogatom, mindig tele van, és vagy azzal jön, hogy jövő héten, vagy hogy ha lesz szabad helye, akkor hív.. a kocsit kb állandóan látom a városban, hogy mindig vezeti éppen valaki, de nagyon zavar, mert így, hogy ennyire elhúzódik, félek, hogy az fog menni rólam, hogy ostoba vagyok, azért tart eddig. :S (egy ismerősöm 9 hónapig járt vezetni, heti 1-2 alkalommal, de ő sok pluszórát is vett, mert nem ment neki)
vagy mit csináljak, hogy ne zavarjon hogy ki mit ugat rólam? :/
Nálam is ez volt heti egy-két alkalmat vezettem.
Sajnos ez van.
Nem olvastam végig a kérdést, de ugye nem várod hogy egy héten 7 napot vezess? Nem csak Te vagy ott. Ha kevesled ne nyavajogj hanem hívd fel az oktatódat hogy ez az óraszám neked kevés...
Vagy lesz valami vagy nem.
"Nem olvastam végig a kérdést, de ugye nem várod hogy egy héten 7 napot vezess? "
Miért ne várhatná el? Fizet a szolgáltatásért? Fizet. Innentől elvárhatja, az iskola meg oldja meg. Önmagában az is hülyeség, hogy úgy oktat, hogy akár két hét is eltelik egy vezetés között. Heti 3-4 alkalommal sokkal hamarabb és sokkal jobban belejön a tanuló a vezetésbe, mint ha elhúzzák fél évig a vezetést... Utána meg csodálkozunk, hogy ennyi a "megbuktam harmadjára is" kérdés...
#3 "nem olvastam végig a kérdés, ne nyavalyogj, hívd fel"
látod, ezért kéne végig olvasni a kérdést!
"Fizet. Innentől elvárhatja, az iskola meg oldja meg" - Az iskola talán meg is tudná oldani, átirányítaná a kérdezőt egy másik oktatóhoz, de ez meg a kérdezőnek nem tetszik.
Azt még a kérdező is elismeri, hogy olyan oktatót választott, akinél tolongás van...
Abba mi nem látunk bele, hogy valójában mekkora is a tolongás az oktatónál, de ha a kérdezőnek nem tetszik, hogy ilyen ritkán tud gyakorolni, annyi a lehetősége, hogy oktatót, esetleg iskolát is vált, nem a tanuló dönti el, hogy mikor vezet, egyeztetés után mindenhol az oktatóé a végszó.
Az említett oktatóm annyiban hibás a kialakult helyzetben, hogy nem mondta kerek-perec, hogy nem vállalja a kérdező tanítását, mert sok a tanulója, s több már nem fér bele az idejébe. Mondhatta volna, hogy 3 hónap múlva tud vállalni, de akkor rendszeresen heti két alkalommal, s a kérdező eldönti, hogy az úgy jó-e, a mostani rendszer biztos, hogy rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!