Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hetente vagy kéthetente...

Hetente vagy kéthetente egyszer tudok vezetni, így eléggé elhúzódik a jogsim?

Figyelt kérdés

Az iskola, ahova járok, állítólag tele van szr tanárokkal (több ismerőstől hallottam), és csak egy jófej, normális van náluk. engem irányítottak hozzá az ismerősök, és tényleg jó fej, már 3*2 órát levezettem, de sajnos nagyon tele van az oktató! így, hogy nyári szünet van, plusz ő a legjobb az iskolánál, mindenki hozzá jár szinte.. május végén volt a kresz vizsga, utána mág vagy 3 hétig csak telefonálgattam, hogy mennék vezetni, és összesen csak 3*2 órát vezettem le.. és hiába hívogatom, mindig tele van, és vagy azzal jön, hogy jövő héten, vagy hogy ha lesz szabad helye, akkor hív.. a kocsit kb állandóan látom a városban, hogy mindig vezeti éppen valaki, de nagyon zavar, mert így, hogy ennyire elhúzódik, félek, hogy az fog menni rólam, hogy ostoba vagyok, azért tart eddig. :S (egy ismerősöm 9 hónapig járt vezetni, heti 1-2 alkalommal, de ő sok pluszórát is vett, mert nem ment neki)

vagy mit csináljak, hogy ne zavarjon hogy ki mit ugat rólam? :/

2015. júl. 19. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Hol tanulsz, milyen autósiskolánál? (akár privátban is megírhatod) Nekem egy hete volt a kresz vizsgám, és az augusztus 3-ai hétre már kaptam is három vezetési időpontot, tehát valami ott nem stimmel.
2015. júl. 19. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Nálam is ez volt heti egy-két alkalmat vezettem.

Sajnos ez van.

2015. júl. 19. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kérdést, de ugye nem várod hogy egy héten 7 napot vezess? Nem csak Te vagy ott. Ha kevesled ne nyavajogj hanem hívd fel az oktatódat hogy ez az óraszám neked kevés...

Vagy lesz valami vagy nem.

2015. júl. 19. 15:40
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

"Nem olvastam végig a kérdést, de ugye nem várod hogy egy héten 7 napot vezess? "

Miért ne várhatná el? Fizet a szolgáltatásért? Fizet. Innentől elvárhatja, az iskola meg oldja meg. Önmagában az is hülyeség, hogy úgy oktat, hogy akár két hét is eltelik egy vezetés között. Heti 3-4 alkalommal sokkal hamarabb és sokkal jobban belejön a tanuló a vezetésbe, mint ha elhúzzák fél évig a vezetést... Utána meg csodálkozunk, hogy ennyi a "megbuktam harmadjára is" kérdés...

2015. júl. 19. 16:59
 5/6 A kérdező kommentje:

#3 "nem olvastam végig a kérdés, ne nyavalyogj, hívd fel"

látod, ezért kéne végig olvasni a kérdést!

2015. júl. 19. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:

"Fizet. Innentől elvárhatja, az iskola meg oldja meg" - Az iskola talán meg is tudná oldani, átirányítaná a kérdezőt egy másik oktatóhoz, de ez meg a kérdezőnek nem tetszik.

Azt még a kérdező is elismeri, hogy olyan oktatót választott, akinél tolongás van...

Abba mi nem látunk bele, hogy valójában mekkora is a tolongás az oktatónál, de ha a kérdezőnek nem tetszik, hogy ilyen ritkán tud gyakorolni, annyi a lehetősége, hogy oktatót, esetleg iskolát is vált, nem a tanuló dönti el, hogy mikor vezet, egyeztetés után mindenhol az oktatóé a végszó.

Az említett oktatóm annyiban hibás a kialakult helyzetben, hogy nem mondta kerek-perec, hogy nem vállalja a kérdező tanítását, mert sok a tanulója, s több már nem fér bele az idejébe. Mondhatta volna, hogy 3 hónap múlva tud vállalni, de akkor rendszeresen heti két alkalommal, s a kérdező eldönti, hogy az úgy jó-e, a mostani rendszer biztos, hogy rossz

2015. júl. 19. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!