Van olyan 125-ös (esetleg 250-es) motor, ami kibírja azt, hogy kéthetente megtesz vele az ember 120 kilométert oda-vissza?
Úgy alakult, hogy kéthetente el kell mennem a fősulira, ami 120 km-re van. A lényeg az, hogy használt legyen a motor, lehetőleg 500e alatt legyen az ára és KIBÍRJA hosszú távon ezt a fajta terhelést. Tudna valaki tanácsot adni? Esetleg egy nagyobb testű robogó is jó lenne? Volt egy 150-es piaggio robogóm, de eladtam, lehet, hogy vissza tudnám vásárolni csak nem tudom, hogy a robogó képes-e tolerálni ezt a távot egyhuzamban.
Köszönöm a válaszokat!
Ha sokat akarod használni az autót, akkor érdemes egy dízelest venned, ugyanis azok arra vannak tervezve, hogy a megterhelést bírják. A régebbi benzines autókban is sokkal kevesebb km van, mint a dízelben épp ezért. De ez nem azt jelenti, hogy az azonos korú benzines jobb mint a dízel, sőt ellenkezőleg. A másik meg az, hogy a használt dízeles megelégszik 5-6 litertel/100km.
Remélem tudtam segíteni.
jól írták,bármelyik motor képes 120 kilométert megtenni egyhuzamban,de akár 500-at is,
ez gép ,ez nem fárad el,folyamatosan lehet használni,ezt nem kell időnkét pihentetni mint pl egy lovat,
Én valami efféle gépet ajánlok. Ezek 1 hengeresek, olyanok mint egy faék :) szűrőket és olajat cseréled benne, akkor a világ végére is elvisz max 3,5L-es fogyasztással!
Csak 1 vagy 2 hengerest vegyél. Azok a legmegbízhatóbbak. Soros 4 hengerest NE! Nekem volt... De inkább ne lett volna.
Robogó nem ajánlott ilyen célra, nem szokták szeretni a 90környéki utazót, meg kényelmetlen is.
Ha nyilatkozol milyen jogsid van ajánlok gépeket, meg a többiek is tudnak.
Amúgy ezt jól átgondoltad, télre motort venni? :D Ha nem öltözöl fel rendesen visszatérő vendég leszel a reumatológián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!