Nem-e lopott egy motor, azt honnan lehet megtudni, mielőtt megvenné az ember?
Figyelt kérdés
Ismerős árul egy jó 200-as robogót,(nagy dög)de ő is csak úgy vette anno, papírok nélkül.Van valami nem csak zsaruknak hozzáférhető adatbázis, amiben benne vannak a lopott motorok számai stb? Mert ha netán lopott ugye nem venném meg, de azért ismerős srácra se szeretném véletlen ráküldeni a zsarukat.Ötletek?2011. márc. 17. 13:44
1/7 anonim válasza:
figyu nekem már jópár lopott moci átfutott a kezemen mert régen mindenkitől megvettem amije volt és ha minden számot lecsiszolsz róla és néhol átfested akk nem lehet bajod :)
2/7 anonim válasza:
gondolom motorra is kell eredetvizsgálat...ott derül ki ha lopott
4/7 anonim válasza:
egy 200as nagy dögről a vak meg a süket se hiszi el hogy 50es
Amúgy ha vidéki lennél és határba járósnak kéne akkor oda bőven jó a papírok nélküli gép is
5/7 A kérdező kommentje:
Nem határba kellene:)Gondoltam papíroztatni, de oda ugye az adásvételin kívül kellene ha jól tudom járműkísérő lap is, és mivel az nincs, akkor nyomás az eredetvizsgára. Ott meg ugye 50-50.S, ha netán szajré a gép, akkor bukva vagyon.Tehát, mint legelső lépést kerestem itt, valami adatbázis hollétét netán. Megelőzendően az esetleges kellemetlenségeket. Ennyi.Thx!
2011. márc. 18. 11:26
6/7 anonim válasza:
Idehaza a segédmotorokat (még) nem tartják nyilván. Ha lopott, akkor talán 5 évig keresi a policáj, persze ha külföldön lopták akkor nem biztos hogy a magyar rendőrség tud róla.
Ha rendszámot szeretnél rá felejtsd el.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem. 200-as nem segédmotor. Végül nem vettem meg, mondjuk, nem hiányzik a problem.
2011. dec. 22. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!