Bérlők kiköltöztetése elhuzódik-e?
2-es! Pont fordítva!
Pont azért, mert a jog a bent lakót védi, akkor van gáz, ha van bérleti szerződés, mert akkor hivatalosan is nyoma van a bérlésnek, és a bérlő húzhatja az időt, ráadásul csak pereskedéssel lehet kirakni. Az ítélet se hamar születik meg, a végrehajtásról nem is beszélve.
Addig a bentlakó olyan tartozást halmozhat fel, amire a tulajnak a gatyája is rámegy.
Ha meg nincs szerződés, akkor gyakorlatilag illegális lakásfoglalók, és pár haverral, meg 1-2 baseball ütővel a szart is ki lehet belőlük verni.
4!
Egyáltalán nem mondtam, hogy egyszerű, tapasztaltam, elhiheted, hogy tudom miről beszélek.
Így aztán pontosan tudom, hogy ebben a csicska országban a jog a cigányokat, meg a zsidókat, meg más tolvaj, hazug lehúzós csürhét véd, a magántulajdonról meg azt se tudja, eszik, vagy isszák.
Úgyhogy akármilyen kellemetlen, vagy elkeserítő is, ebben a helyzetben , ha a gyakorlati tapasztalatot nézzük, az egyetlen hatékony módszer, csakis az önbíráskodás.
Akinek ez nem fér bele, vagy nem meri bevállalni, az jobb , ha elfelejti, hogy kiadja albérletbe a lakását.
Ahhoz vagy oltári nagy mázlistának kell lenni, hogy állandóan olyan bérlő legyen, aki fizet, vagy kell vagy 10 kiadott lakás, hogy ha 1-2-ben nem fizetnek, akkor se érezze meg annyira az ember anyagilag.
Minden más esetben csak a fentebbi megoldás marad.
Ez van, le lehet, pontozni, ilyen országban élünk.
Jó reggelt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!