Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Bérlők kiköltöztetése elhuzódi...

Bérlők kiköltöztetése elhuzódik-e?

Figyelt kérdés
Tud-e segiteni valaki abban, hogy amig a bérlők azonnali felmondással nem költöznek el közben tudnak-e a tulajdonos ellen olyan pereket indítani ami természetesen elhúzza az ottlakási idejüket?

2015. júl. 12. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Értelmetlen a kérdésed. Ha - a Lakástörvény szigorú szabályainak megfelelően!!!!! - felmondod a bérleti szerződést, és nem költöznek ki, akkor te indítasz ellenük lakáskiürítés iránti pert!
2015. júl. 12. 09:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha van bérleti szerződés, nyilván tartalmaz erre szóló passzust is. Ha nincs, gáz van. Ugyanis jelenleg a jog a bennlakót erősebben védi, mint a tulajdonost.
2015. júl. 12. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

2-es! Pont fordítva!

Pont azért, mert a jog a bent lakót védi, akkor van gáz, ha van bérleti szerződés, mert akkor hivatalosan is nyoma van a bérlésnek, és a bérlő húzhatja az időt, ráadásul csak pereskedéssel lehet kirakni. Az ítélet se hamar születik meg, a végrehajtásról nem is beszélve.

Addig a bentlakó olyan tartozást halmozhat fel, amire a tulajnak a gatyája is rámegy.

Ha meg nincs szerződés, akkor gyakorlatilag illegális lakásfoglalók, és pár haverral, meg 1-2 baseball ütővel a szart is ki lehet belőlük verni.

2015. júl. 12. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
3., ha az olyan egyszerű lenne, ahogy elképzeled.... Önbíráskodást nemigen tolerálja a rend őre.
2015. júl. 12. 14:29
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

4!

Egyáltalán nem mondtam, hogy egyszerű, tapasztaltam, elhiheted, hogy tudom miről beszélek.

Így aztán pontosan tudom, hogy ebben a csicska országban a jog a cigányokat, meg a zsidókat, meg más tolvaj, hazug lehúzós csürhét véd, a magántulajdonról meg azt se tudja, eszik, vagy isszák.

Úgyhogy akármilyen kellemetlen, vagy elkeserítő is, ebben a helyzetben , ha a gyakorlati tapasztalatot nézzük, az egyetlen hatékony módszer, csakis az önbíráskodás.

Akinek ez nem fér bele, vagy nem meri bevállalni, az jobb , ha elfelejti, hogy kiadja albérletbe a lakását.

Ahhoz vagy oltári nagy mázlistának kell lenni, hogy állandóan olyan bérlő legyen, aki fizet, vagy kell vagy 10 kiadott lakás, hogy ha 1-2-ben nem fizetnek, akkor se érezze meg annyira az ember anyagilag.

Minden más esetben csak a fentebbi megoldás marad.

Ez van, le lehet, pontozni, ilyen országban élünk.

Jó reggelt kívánok!

2015. júl. 12. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!