Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift 2003 hangrendszer?!

Suzuki Swift 2003 hangrendszer?!

Figyelt kérdés

Ebbe az autóba milyen "rendszert" kellene betenni ami jól szól.

Nekem a basszus a lényeg, azt mindenféleképpen verje mint az állat.

Mélynyomón gondolkoztam eleinte csak nem valami tágas a csomagtere és arról lemondtam, viszont két hangszóró előre és hátra nem lenne rossz ötlet (szerintem).

De kíváncsi vagyok a ti (szakértői) véleményetekre is.

Ja, és egy rádió is kellene hozzá mert ami most benne van, az nem olyan faszán szólaltatja meg a zenét mint ahogy én azt elvárnám.

2017. febr. 18. 18:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy jó fejegység mindenképpen kell, az az egész alapja. Ha sokat számít a mély, akkor vehetsz egy kisebb ládát is, azok is tudnak szépen szólni.

A gyári hangszórók nem tudom milyen minőségűek, ha szépen szólnak, akkor nem feltétlen kell cserélni(mondjuk egy ilyen korú Swiftben nem valószínű).

Az első szettet nem minden áron kell erősítőre kötni, nekem Volkswagenben a gyári 10 hangszóró megy fejegységről, mellette meg van egy láda erősítővel.

2017. febr. 18. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!