Milyen benzines autót vegyek?
Első autóm lesz, elösször egy 4-es Golf TDI-re gondoltam, de mivel kockazatos a dizel ezért inkabb passzolom.
Tudnatok mutatni valami olyan benzinest, ami viszonylag jól megy, jól néz ki, megbízható, max 800 ezerig
Bmw e34 (ötös széria 88tol 95ig)
Lehetoleg 1993-1995kozott mert az vanosos.
de mindenkepp 1990tol hogy M50 legyen.
Nem megbántásból,de ha az 1.9 TDI Golfot nem meri bevállalni,akkor nem biztos,hogy neki való egy hathengeres öreg BMW! Félreértés ne essék,nem a márkával van bajom, én is BMW-t hajtok most,de annak sok értelme nincs,hogy megveszi az első autóját,mert szeretne furikázni,aztán nem lesz pénze fenntartani! [Ha csak az alapszervizét nézzük,akkor is több liter olaj,több gyertya és több hidrotőke..).
Ha megbízható benzines kell olcsón,akkor valami japánt nézegess inkább! Vagy egy G Astra/Ford Focus!
De ha a 800 ezren felül,Neked még marad havi X amit szívesen elköltesz az autóra,akkor mehet a BMW,de szerintem felesleges még elsőnek!
Te is tudod mennyire megbízhatóak az M50 es blokkal!
Igen az üzemeltetése kb. 5X drágább mint a tdi golfnak de az élmény is.
Ő olyat írt ami:
megbízható(ez igaz)
viszonylag jól megy(fogjuk rá ez is bár a közel 2tonna csak nehéz de azért megy)
jól néz ki(ez most izlés dolga de nekem mindig a körlámpás üvegbúrás kocsik voltak a kedvenceim kocka seggel)
Max800(ez is igaz)
Én inkább első kocsinak azért nem adnám a kezébe, mert két kezem is kevés arra, hogy megszámoljam hány e34 -t törtek darabokra első kocsis friss jogsis tulajok.
Sajnos nagyon tisztelni kell és észnél kell lenni, mert nem gyerekjáték ekkora tömeget vezetni RWD hajtással!
Eszedbe ne jusson prémiumot venni.
Nagyon jó a 4-es Golf benzinmotorral is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!