Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen benzines autót vegyek?

Milyen benzines autót vegyek?

Figyelt kérdés

Első autóm lesz, elösször egy 4-es Golf TDI-re gondoltam, de mivel kockazatos a dizel ezért inkabb passzolom.

Tudnatok mutatni valami olyan benzinest, ami viszonylag jól megy, jól néz ki, megbízható, max 800 ezerig

2017. febr. 17. 19:27
 1/10 Tomcatters ***** válasza:
90%
6. gen Honda Accord 2.0i 16v Toyota Avensis 2.0 vvt.i
2017. febr. 17. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
23%
Wolkswagen passat, Opel vectra
2017. febr. 17. 20:12
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha a TDI kockázatos akkor valami japán szívóbenzines autó.
2017. febr. 17. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:
21%

Bmw e34 (ötös széria 88tol 95ig)

Lehetoleg 1993-1995kozott mert az vanosos.

de mindenkepp 1990tol hogy M50 legyen.

2017. febr. 17. 22:18
 5/10 Mosqu!to ***** válasza:
89%

Nem megbántásból,de ha az 1.9 TDI Golfot nem meri bevállalni,akkor nem biztos,hogy neki való egy hathengeres öreg BMW! Félreértés ne essék,nem a márkával van bajom, én is BMW-t hajtok most,de annak sok értelme nincs,hogy megveszi az első autóját,mert szeretne furikázni,aztán nem lesz pénze fenntartani! [Ha csak az alapszervizét nézzük,akkor is több liter olaj,több gyertya és több hidrotőke..).

Ha megbízható benzines kell olcsón,akkor valami japánt nézegess inkább! Vagy egy G Astra/Ford Focus!

De ha a 800 ezren felül,Neked még marad havi X amit szívesen elköltesz az autóra,akkor mehet a BMW,de szerintem felesleges még elsőnek!

2017. febr. 17. 23:32
 6/10 anonim ***** válasza:
28%

Te is tudod mennyire megbízhatóak az M50 es blokkal!

Igen az üzemeltetése kb. 5X drágább mint a tdi golfnak de az élmény is.

Ő olyat írt ami:

megbízható(ez igaz)

viszonylag jól megy(fogjuk rá ez is bár a közel 2tonna csak nehéz de azért megy)

jól néz ki(ez most izlés dolga de nekem mindig a körlámpás üvegbúrás kocsik voltak a kedvenceim kocka seggel)

Max800(ez is igaz)

Én inkább első kocsinak azért nem adnám a kezébe, mert két kezem is kevés arra, hogy megszámoljam hány e34 -t törtek darabokra első kocsis friss jogsis tulajok.

Sajnos nagyon tisztelni kell és észnél kell lenni, mert nem gyerekjáték ekkora tömeget vezetni RWD hajtással!

2017. febr. 18. 00:06
 7/10 anonim ***** válasza:
38%

Eszedbe ne jusson prémiumot venni.

Nagyon jó a 4-es Golf benzinmotorral is.

2017. febr. 18. 08:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha legfőképp városban használod, akkor a dízelt felejtsd el. A csak városi használat megöli a dízel motorokat, nem melegedik fel, stb. Először ezt kellene tisztázni, hogy hol és mennyit használnád. Véleményem szerint mindenképp benzinest kellene venned, és abból is német vagy japán márkát: Toyota, Suzuki, Honda ez mind jó választás lehet. Persze a németek sem rosszak (VW, Opel), de motorikusan inkább a japán felé húzok.
2017. febr. 18. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:
46%
Suzuki Swift, VW Golf, VW Passat, Toyota Avensis, Honda Civic. Én ezekből válogatnék.
2017. febr. 18. 12:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Fiat Stilo 3 ajtós, 1,8-as.
2017. márc. 5. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!