Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen benzines autot vegyek?

Milyen benzines autot vegyek?

Figyelt kérdés
Gondolkozom turbo benzin(skoda octavia 2016 vadi uj) vagy szivo benzines ( fiat tipo vagy hyundai tucson vagy kia sportage). Fogalmam sincs hogy a turbos jo e , megbizhato , hogyan fogyaszt? Most egy suzuki sx4 sedant hajtok mar 8-9 eve. Ez1.6os szivo 107 loero. Ez furge es csak 6-7 litert fogyaszt. Amit meg elbirok. A turbozhoz mi a velemeny, hogyan kell vezetni hogy hosszu tavon megbizhato legyen? Olvastam rosszakat es jokat is. Hatha itt is tudtok segiteni.

2016. okt. 15. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem a turbóbenzinnel van a gond magában.

Ma is gond nélkül üzemelnek a híres japán turbos sor6-k,a Subaru boxerek,a VW csoport 1.8T-je és még lehetne sorolni.

A baj ezekkel a kényszermegoldásokkal van,mint a TSI vagy mint a Suzuki Boosterjet és a hasonlók.

Ezek csupán azért léteznek,mert így tudja a gyártó flottaszinten tartani a kibocsátási értékeket.

Amíg lehet kapni újonnan szívóbenzint,addig azt érdemes venni.

Mazda még mindig szívómotorokat fejleszt,és híresen jók is.

Európai és koreai autókat hanyagolnám,maradnék a Mazdánál és a Hondánál ha jó benzinmotort akarsz.

2016. okt. 15. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
59%

Én ajánlom az Octaviát, a Skoda nagyon komoly autókat csinál mostanában. A TSI motorok is már kinőtték a gyerekbetegségeket. Én ajánlom, jobb, mint a Hyundai vagy a Kia.

Amúgy a TSI-k nagyon takarékosak, ilyen 6-7 literrel elvan vegyesben. A turbót úgy tudod kímélni, ha nem nyomod neki nagyon hidegen, dehát ezt minden motornál így kell, a szívónál is. Valamint nagyon oda kell figyelni az olaj minőségére. 15.000 km-ként legkésőbb cserélni kell az olajat, a gyári ajánlástól függetlenül. A turbó (és a motoré is) lelke az olaj!

2016. okt. 15. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, legyél már olyan kedves és indokold már meg, hogy miért jobb a Skoda, mint a Kia vagy a Hyundai
2016. okt. 15. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Elfogult leszek, vagy talán bunkó is, de nagyon nem bírom a koreai autókat, a japánokat sem szeretem. Picit szubiektív okokból, de amúgy kinézetre sem tetszenek, valamint mikor beültem egy Kia kormányához, hát valahogy nagyon nem jött be az egész. Nem tudom miért.

Pont olyan ez, mint ahogy sokan mások csak ezeket szeretik, és utálják a német (cseh) autókat. Amúgy évek óta a Skoda az egyik legjobb vétel a piacon, ezt az eladási számok is mutatják.

2016. okt. 15. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egy tsi octavia tulajként szeretnék segíteni neked.Hogy miért jobb, mint egy koreai?A minőségérzete miatt.Egyszerre finom és precíz.Megjártam már jópár autótipust a Renault-tól az Astra-ig,a corolla-tól a Fiat-ig, de mind közül ez a legjobb autóm.A turbós motortól pedig nem kell félni, nagyon fogod szeretni...
2017. márc. 26. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!