A szerelést biciklivel kell kezdeni, igaz?
Nyár után tervezek autót venni, és nem akarom majd minden szarral szerelőhöz vinni, vettem egy használt biciklit és szétszedegetem, összerakom...stbstb természetesen megyek is vele. Budapesti elkényeztetett "haverjaim" kiröhögtek, mivel attól, hogy a biciklit szét tudom szedni attól az autót nem. Természetesen, ők még a bicikli kerekét se tudnák kiszedni és csak hallásban ismerik a 8 óra fizikai munkát.
Egyébként nem olyan lényeges a dolog mivel kamionsofőrnek készülök csak azért a problémamegoldó képesség kell, ha annyi műszaki érzék nem is.
16/F
Igazad van, a bringa szerelés nagyon jó iskola.
Pl. a camping biciklin egy küllő cseréje, illetve a változó szelepvezérlésű Honda tengelyének fokolása, teljesen azonos értékű és nagyságú munka. :D
Hát hogyne!
Ezt nem tudom ki írta... Azonban a legtöbb szerelő egy biciklivel kezdi gyerekkorában. Ki fogja előbb megérteni az autót? Aki 1 csavart se húzott meg vagy akinek van rálátása?
Égyébként kamionsofőrnek készülök tehát annyira nem érdekelnek 3,5 tonnás 4 kerekú szarok.
Persze, a kamionsofőrök mind biciklivel kezdték, a sugárhajtású gépek pilótái pedig papírrepülő hajtogatással.
Na menj alukálni. ;)
Én 30 éve egy MZ TS 125-öt szereztem, mert nem értettem, hogy a francba működik a kuplung. 3500ft volt, akkor se volt sok pénz.
Előtte én is biciklikkel nyomattam, azért ott kijön, ki az, aki teljesen balf..sz a szerelgetéshez.
Ha volnék olyan marha,és párhuzamot vonnék egy bicikli és egy autó között,bizonyára jó szerelő vált volna belőlem.
Már bánom is utólag hogy gyerekkoromba nem szedtem szét a biciklimet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!