Ha lerobban a kocsi lehet biciklivel húzni?
Figyelt kérdés
tegyük föl elmegyek barátokkal 30 km-re horgászni lerobban a kocsi de nincs pénz autó mentőre, egy olyan ismerősöm sem ér rá akinek van kocsija, de gondolok mindenre viszek legalább 2 biciklit 2 barátomnak, és ők húznák, a rendőr nem szólna érte?2014. okt. 2. 19:01
1/19 anonim válasza:
Ha nincs pénz autómentőre, akkor az autó fenntartására sincs. Eleve menjetek biciklivel. 30 kilométeren keresztül biztosan nem fogtok bírni biciklivel autót vontatni, még a 100 méter is kérdéses. Ráadásul én inkább gyalog mennék haza, mint biciklivel vontassak neked autót.
2/19 anonim válasza:
Létezik olyan,hogy kötelező legkissebb sebesség.
Ha ezt nem tartod be,/pláne hajnal 3-kor/,akkor kb ugyanolyan veszélynek teszed ki magad,mint egy gyorshajtó.
Úgyhogy:ha a horgásztó mellett ráncigáljátok,abba nem köt bele a zseka.Viszont ha főúton bohóckodtok,véget fog vetni a folyamatnak..
3/19 A kérdező kommentje:
Őszintén én nem szeretnék pénzt kiadni autómentőre,jól jön az a pénz máskor is.Autóval kényelmesebb vinni a horgászcuccot mert nem olyan könnyű ám az, mentem már elég sokat biciklivel horgászni (röszkéről-forráskútig) ,mire oda értem éreztem a hátamon (botzsák benne 3-4 bot,etetőanyag a hátizsákba kb 5 kiló etetőanyag ,csali ,orsók a hátizsákba,2 nagy táska a 2 kormányon: benne előre kötött horog etető kosár stb... ,2 vödör egymásba rakva a kormányon amit kb egész úton rugdostam a térdemmel ...). A fiúk meg bírják. :)
2014. okt. 2. 19:45
4/19 A kérdező kommentje:
az előbbi kommentet az 1.-nek írtam
akkor főúton inkább toljuk?
2014. okt. 2. 19:46
5/19 anonim válasza:
Ha ennyire megbízhatatlannak tartod akkor el se indulj vele.
Inkább keress egy helyi szerelőt ha lerobban.
6/19 anonim válasza:
Persze a kérdés kamu, de egyértelmű, hogy nem!
Idéznék a KRESZ-ből:
Elromlott jármű vontatása
57. §
(3) Kétkerekű motorkerékpárt, segédmotoros kerékpárt és kerékpárt vontatni, valamint ilyen járművel más járművet vontatni tilos.
7/19 anonim válasza:
Ha lerobban lökd a tóba, az annyit is ér... Egy 1Tonna körüli autót szerinted ki a fene fog neked vontatni km-eket biciklivel??? Köss a tied után egy kis szekeret rajta egy 50kilós homokzsákkal, az első emelkedőn a tüdődet fogod kiköpni. Egy autómentő még mindig olcsóbb és gyorsabb megoldás, mint ha a rendőr büntetne meg. De ha ennyire sóher vagy, akkor vagy ne indulj kocsival horgászni, vagy marad a tologatás.
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat szerintem nem annyira megbízhatatlan ,csak nagyrészt a kíváncsiság hajtott mert már rég óta gondolkoztam rajta ,azért egyszer kipróbáljuk mennyire bírják de nem 30km-en most csak a bejáró úton, egyébként az autó az f astra caravan
2014. okt. 2. 20:33
9/19 anonim válasza:
Vannak a dolognak fizikai határai, úgy kb. 400-500 méter megtétele után mindkét haver a földön feküdne, sárgaangyalt kiáltva.
10/19 anonim válasza:
Hallod,megemelem a kalapom előttetek ha 10 méternél tovább tudtok húzni egy több mint 1 tonnás monstrumot biciklivel.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!