Ha lerobban a kocsi lehet biciklivel húzni?
Figyelt kérdés
tegyük föl elmegyek barátokkal 30 km-re horgászni lerobban a kocsi de nincs pénz autó mentőre, egy olyan ismerősöm sem ér rá akinek van kocsija, de gondolok mindenre viszek legalább 2 biciklit 2 barátomnak, és ők húznák, a rendőr nem szólna érte?2014. okt. 2. 19:01
11/19 anonim válasza:
Fekete Laci meg a fia keresztül huzzák neked akár a tavon is biciklivel vagy gyalog vagy ahogy akarod csak fizesd meg.Viccet félretéve két halandó ember nem bírja el max pár méter.És igen ha ismerős a rendőr kinevet,ha nem megbüntet+kinevet.
12/19 szántóvető válasza:
erre gondoltam én is,a csendőr szakadni fog.felveszi mobillal és feltölti fészre.szerintem 4 bicajos haver kéne hogy megindítsák a kocsit.
13/19 anonim válasza:
Haveromat is alig bírtam húzni bicajjal... Pedig ő csak egy szar kis rolleren volt :D Szóval nem. Nem lehet húzni vele.
15/19 anonim válasza:
Horgászás után én olyan satu részeg szoktam lenni, hogy azt se tudnám, melyik a kocsi és melyik a bicikli...
16/19 anonim válasza:
De miért nem autóval húzzátok el? Egy ismerős egy kis benzinpénzért elvállalná és még szabályos is lenne. Amúgy taxisok jóval olcsóbban vontatnak mint egy tréleres.
17/19 anonim válasza:
Ha valaki elmegy kocsival 30 km-re és egyáltalán felmerül benne az a kérdés, hogy mi van, ha lerobban a kocsi, az már beteg.
Aki ezt annyira komolyan gondolja, hogy előre felkészül rá, az rettentően beteg.
És aki biciklivel akar kocsit vontatni, annak meg a zárt osztályon van a helye.
18/19 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a hozzászólást némelyiken jót nevettem
2014. okt. 3. 14:19
19/19 anonim válasza:
a te kérdéseden meg mindenki :-)
1 tipp. A hátsó kerékre tegyetek 3-400as fogaskereket.
Igaz, hogy percenként fél métert haladtok de jobb mint ha 1 órán át az elindulással bajlódnátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!