Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen érzés volt az ELSŐ...

Milyen érzés volt az ELSŐ autótokat lecserélni?

Figyelt kérdés

Itt most nem azokhoz irányul a kérdésem akiknek anyuci-apuci a feneke alá tolta a sok millás kocsit, hanem akik tényleg megdolgoztak érte, gyűjtöttek, félretettek akár évekig.

Majd eltelt X év, és egy csere lett akármilyen okból.

2017. febr. 15. 23:05
 1/4 anonim válasza:
Én négy év után vettem egy akkor 18 éves 2-es Golfot, amit 9 év után cseréltem le egy Fabiára. Az örömöm csak addig tartott, amíg másnap átnézettem egy szerelővel, és kiderült hogy a csilivili autó egy összetákolt sz@r.
2017. febr. 15. 23:19
 2/4 A kérdező kommentje:

jaj, ettől félek én is.

Most egy tök megbízható, amicsi kocsim van, ami elég régi, és előbb vagy utóbb cserélni kell.

De tökre megszerettem, és bár 1-2 évre vettem, de már 8 éve velem van.

A korához képest (1991-es) tele van minden extrával, és nagyon egyben van motorikusan és esztétikailag is.

2017. febr. 15. 23:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Duplán jó érzés volt. A régit megvették jó áron, majdnem dupla annyiért, mint amit egy kereskedő ígért érte. A következő autó sokkal fiatalabb volt, mint amit eladtam, szinte új autóba ültem át. Kis ráadásként a szomszédok sugdolóztak, hogy biztos törve volt (de nem volt) hogy meg tudtam venni. A titka annyi volt, hogy két állásban dolgoztam. 8 órában egy cégnél irodában, utána a nap hátralévő részében magánvállalkozóként szaladgáltam és ebből a dupla keresetből már futotta.
2017. febr. 16. 02:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem jó volt, mert az első egy rozsdás, lógó belű Kadett volt, és vártam már hogy "jobb" autóra cseréljem. Persze a jobb autó egy szintén őskori 2-es Golf lett, ami nem vvolt jobb, de akkor nagyon nagy lépésnek tűnt :)) Szóval örültem.
2017. febr. 16. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!