Megéri a Swiftet lecserélni Fiat Puntora?
Figyelt kérdés
Tegnap itt írták az oldalon, hogy a fenntartása majdnem annyiba kerül mint egy Swiftté, de kényelmesebb, modernebb.
Nekem van 2 Swiftem, egy 94-es, 10 éve van nálunk, jól teljesít, ez marad. 2 éve vettem egy 99-es 1.3-as Swiftet, de egy hónapban többet van szerelőnél mint amennyit benne ülök. Most is éppen a komplett fékcső rendszert cserélik mert szétrohadt minden. Elegem lett ebből az autóból, arra gondoltam, hogy eladom és veszek egy Fiat Puntot. Nagyjából 400 ezret érhet a Swift, ennyiből tudok e venni egy Puntot?
2017. jan. 12. 19:27
1/4 anonim válasza:
Tudsz venni Puntot 400-ért de arra még fizetni kell az átírást is, plusz lecserélni mindjárt egy csomó dolgot. Aztán azért néha az is meghibásodik ám. Nem rossz autó a Punto, nem azt mondom, de a Swifthez képest nem ég és föld. Legrosszabb döntés az ami indulatból születik. Egyszer csak jó lesz a Swift, ne engedd el a kezét.
2/4 anonim válasza:
Már unalmas ez a swift vs fiat kérdés. Hetente van ugyanez a kérdés.Te is egy fiatos vagy ,egyértelmű idióta troll kérdés. Járj akkor az elektronikai szarral,de ne állíts marhaságokat.
3/4 anonim válasza:
Csak nehogy puntoból is ugyanolyan lepattant szart vegyél mint swiftből-gondolom a 94-est nem te vetted
4/4 anonim válasza:
Van abban valami amit az előző mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!