Szerintetek ciki, ha öregebb kocsim van, mint én?
Igen, nagyon ciki.
Az utcán ki fognak gúnyolni. Szörnyű megaláztatásban lesz részed, nem biztos hogy képes leszel feldolgozni.
Csak akkor ciki ha prémium kocsi.
hugyoooosfoooosooooss opel, vw, suzuki, skoda lehet az nem ciki. Sot ha rohad az menő is.
Bmw és Merci esetén minden ciki ami nem vadonat új.
Mint a viccben, az öregedő házaspár beszélget:
- Képzeld, összegyűlt a pénz, jövő hónapban megvehetjük azt az autót, amire 1978 óta vágyunk!
- Csak nem... meglesz a vadonatúj Mercedes?
- Nem, nem az, hanem az 1978-as állólámpás.
Amúgy nem ciki, ha használni veszed, nem menőzni.
Szóval, megtaláltad álmaid autóját, meg is tudnád vásárolni, de az tart vissza, hogy mások mit szólnak majd a kocsi korához?
Szerintem nem az a ciki, ha az ember megszerzi álmai autóját(bármilyen korú is) hanem az a ciki, ha ilyen gondolataid támadnak. :(
Attól függ milyen kocsi és hány éves vagy te.
Egy youngtimer is lehet alázós...
" Nem, nem az, hanem az 1978-as állólámpás. "
Pedig azok már most is nagyon drágák.
:DDDD
Ha ennyire számít hogy mások mit gondolnak, akkor szerintem Magyarországon ne vegyél autót mostanában...
Ha régi Swifttel jársz akkor azért vagy proli, ha régi némettel akkor azért vagy "lúzer", ha meg új autóval, akkor meg majd hozzád vágják hogy biztos csalsz, lopsz hazudsz, és nem rendes munkával kerested meg a pénzt....
"Mert ha bezzeg Pisti a faluszélén 4 általánossal keres havi 60-at, akkor ne gyere te már azzal hogy diplomával, jó munkával ilyenre telik tisztességes pénzből, amúgyse munka az ha nem betont keversz, szóval biztos csalsz" logikával gondolkoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!