Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan is történik hivatalosan...

Hogyan is történik hivatalosan egy motor csere?

Figyelt kérdés
Régóta gondolkozok rajta, hogy építek magam egy vw golf 1-et 1.9tdi motorral. Hasznaltauton.hu-n láttam már pár db-ot 1.9 ti-vel szerelve, voltak köztük olyanok is amik hivatalosak voltak. A kérdésem az lenne hogyan lehet megoldani, hogy hivatalos legyen a dolog?

2017. febr. 15. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem erre az okmányirodában kielégítő választ fognak adni,de szerintem,ha rendszámot nem is,de forgalmi tuti másik kell,és lessz egy csomó papírmunka(amúgy jó kis projekt,sok szerencsét😉).
2017. febr. 15. 21:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Az okmányirodán már túl vagyok, de ott nem igazán tudtak választ adni rá csak annyit, hogy kell egy műszaki megy egy új forgalmi. A mi csodálatos NKH-knál érdeklődjek. Ezért is gondoltam, hogy megkérdezem itt esetleg nem-e tudja valaki.

köszi ;)

2017. febr. 15. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:

S&S csoport Facebookon.

Nagyon nem mindegy melyik vizsgaállomásra mész vagy az NKH-nál kibe botlasz bele.

2017. febr. 16. 09:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Megpróbálom akkor azt a csoportot. Azt gondolom, pláne hogy nincs is csak 60 km-re tőlünk legközelebb és akárkivel beszéltem mindenkit kb el hajtottak h paraszt vidéki csak nem mondták így ki.
2017. febr. 16. 11:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen a kielégítő válasz adás ember függő is.
2017. febr. 17. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!