Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A szomszéd megfenyegetett...

Balázs744 kérdése:

A szomszéd megfenyegetett mert motorozom ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az egész eset úgy volt, hogy nem rég vettem egy motort. Minden megvan(Jogsi,kötelező)de mivel én nagyon nem tudtam menni a váltós motoron kicsit a telepen gyakoroltam.Erre tegnap bedobtak egy papírt amin egy karikatúra rajz volt. Azon egy ember volt aki föl alá motorozott és egyszer csak kijön a lakástömböl egy szomszéd és agyon veri.Semmilyen kézzel való írást nem találtunk rajta.Az utcánk hétköznapi szóval semmilyen kiírás nincsen és nappali idő szakba szoktam a motorral menni. Ezért rám hívhatják a rendőrséget?

2017. febr. 15. 12:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A telep kb 5-6 utca sarkot jelent és a motorom Aprilia RS50 tehát 50ccm 2 ütemű
2017. febr. 15. 13:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Na attól én is kilennek
2017. febr. 15. 14:03
 13/18 anonim ***** válasza:

"ilyenkor mit csináljak"

Leszarod nagymértékben, és motorozol tovább.

2017. febr. 15. 14:15
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. febr. 15. 14:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Valami rigolyás gyökér lehet, én biztos nem foglalkoznék vele. Ha olyan bátor lenne, akkor nem papírt dobált volna be, hanem odajön személyesen megmondani, hogy mi a baja. Ettől függetlenül lehetsz tapintatos, hogy nem az utcában motorozol fel-alá, mert valóban lehet bosszantó, ha valaki pihen, de a jogod megvan hozzá.
2017. febr. 15. 14:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk ha nekem is egy RS50-et vinnyogtatnának az ablakom alatt tuti dühbe gurulnék, ha szólhatok ha nem. Elvileg nem szólhatnak ha te ezt nappal csinálod, de azért íratlan szabály, hogy ilyeneket nem csinálunk. Menjél ki utcára motorozni, bele fogsz jönni a váltogatásba. Ha meg annyira gyáva vagy, hogy nem mersz vele kimenni a kertből, annak ellenére, hogy megvan a jogsid, akkor inkább semmilyen motorra ne ülj fel.
2017. febr. 15. 14:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez egy szemétség a szomszédtól, de legalább megtudtad, hogy ilyenek.

Viszont.

Az, hogy te berregteted a p#csköszörűdet, mert az ha elmész a boltba, melóba, meg visszajössz oké, de ők valószínű órákon át hallgatták a repedfazék hangját a motornak fel-alá, azért haragudtak meg rád. Ez ráadásul nem egy szolid, halk motor, hanem érces fülbaszó hangja van.

https://www.youtube.com/watch?v=pIPr0rk_dj4

Úgy menj gyakorolni vele, hogy ne ugyanazon az útszakaszon járj fel-alá és akkor senkit nem zavarsz vele.

Milyen viccesek amúgy ezek az ötvenes gyorsasági motorok. :D Engem nem vitt rá a lélek soha, megvártam és egyből A2-re raktam a jogsit.

2017. febr. 15. 19:52
 18/18 Bajer ***** válasza:
Te pedig rajzolj olyat, hogy ülsz a motorodon és a kipufogóból lángcsóvák jönnek, a szomszédod le van kötözve, a kipufogó a fejére irányul ,ettől leég a haja. Nem biztos, hogy megijed, de figyelmeztetésnek elmegy.
2017. aug. 15. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!