Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen ember az aki megmagyará...

Milyen ember az aki megmagyarázza, hogy az 1.3-as autónál jobb nincs is, mert neki az van?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom indoknak hogy neki elég, és mindenki hüly, meg újgazdag, akinek nagyobb, vagy épp jobb van.

Az ilyenek komolyan elhiszik, vagy azért tudatában vannak, hogy egy S-osztálynál is van jobb?

Vagy esetleg azt hiszik hogy épp az ő 1.3-asuk az ami jobb az S-osztálynál? :)

Azért ez vicces lenne.

2017. febr. 13. 22:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kit érdekel hogy arrafelé mercivel járnak a nyugdíjasok...

Amerikában meg az emberek többsége nagy autókkal jár és nem 1.9 TDI-vel hanem 2.5, 3.0 V-6-osokkal. A diákoknak is van kocsijuk és azt se nagy dolog ha új kocsit kapnak a szülőktől.

2017. febr. 14. 18:23
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem hat. De ez németekél is így van. Nem egy új golfot vagy polit látok "Abi" felirattal. Kapta aputól, mert sikerült az érettségi.

Meg itt is azért a sokhengeris természetes a hobbiautóknál.

De pont erről szól a kérdés. Hogy miért nem lehet egymást tolerálni? Mindenkiénél van nagyobb autó. Pl. sok kamionossal is az a baj, hogy azt hiszi hogy ő több azért, mert mondjuk nem 500.000+-t vezetett hanem millió felett. Jó, tény hogy erősebb, de nem ismerek olyan szabályt a kreszben hogy kiló alapján lenne valakinek elsőbbsége pl.

Meg ha én nem nézek le senkit, akkor engem milyen jogon néz le olyan aki el Sem tudja képzelni másképp az autózást, csak dugóban araszolva az 1km-re levő munkahelyig. Hozzáteszem hogy 10 éve a 22-kerből inkább villamossal mentem kőbányára dolgozni, mert autóval Sem tartott rövidebb ideig, viszont a villamoson ppihentem addig.

2017. febr. 14. 19:36
 13/13 A kérdező kommentje:
Ja, meg ahogy hallom azért USA-ban ez 2.5-3.0 az alja. Vagy már nem?
2017. febr. 14. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!