A zöld, gépjárműellenes emberek miért ilyen kötekedősek?
Az utcánkban is laknak ilyenek.
Szerintem, olyan önelégültek, hogy még a saját szellentésüket, hogy felszívják.
Amikor az udvart rendezgetem,akkor is beszólnak, hogy "nem sok az a két kocsi egy családnak?".
Vagy, "a múltkor úgy füstölt a feleséged autója, hogy a napot eltakarta".Meg ilyeneket.
Szeretnek cinikus megjegyezéseket tenni.
Ők olyan tipikus zöldek.Autójuk van, de alig használják.Napelem a tetőn, önelégülten ülnek a bringán...stb
Nálunk, meg két autó van, mindkettő dízel, Mazda 6 meg egy Grand Scenic.A gyerekek miatt főleg kell a két autó.
Az ovi,suli nem a szomszédban van.Ez egy külvárosi település,eléggé kiesik mindentől, cserébe csendes,nyugis.
Mondjuk,az asszony szereti kihúzatni az autót,egy dízel olyankor azért enged füstöt, bármennyire is modern.
De, azért akkor sem annyira, mint egy traktor, hogy a napot eltakarja.
"Hát igen,itt is megmutatkozik a dizeltulajok alacsony intelligenciája."
Jajaaa, az az intelligens ember, aki ilyen módon szól be a szomszédjának, persze.
Igen, a Mazdát nagy szervizre kell majd vinnem, csak eddig halogattam.
Valószínűleg a részecskeszűrő is cserélve lesz rajta.
Sok kilométer van már benne.
Azért vettem dízelt, mert sokat utazok, másrészt a Mazda nem egy kicsi autó, a grand Scenic is egy nagy bódé, ezeket gazdaságosabb dízelmotorral üzemeltetni.
A jó menetteljesítményekhez, meg 2 literes benzinest kellett volna vennem, az meg elég torkos.
Na megjött a nagyeszű, hozzátok a popcornt.
Rákot szór a tied is az ugye nem zavar? Igaz nem szilárd szemcse formájában, hanem illékony gáz formában, de szívd csak, nyugodtan szííííívd.
Ezen az oldalon tényleg a varázsszó az, hogy dízel és röppennek rá a legyek a szarra. Érdekes, autós oldalakon nincs ez, csak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!