Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A zöld, gépjárműellenes...

A zöld, gépjárműellenes emberek miért ilyen kötekedősek?

Figyelt kérdés

Az utcánkban is laknak ilyenek.

Szerintem, olyan önelégültek, hogy még a saját szellentésüket, hogy felszívják.

Amikor az udvart rendezgetem,akkor is beszólnak, hogy "nem sok az a két kocsi egy családnak?".

Vagy, "a múltkor úgy füstölt a feleséged autója, hogy a napot eltakarta".Meg ilyeneket.

Szeretnek cinikus megjegyezéseket tenni.

Ők olyan tipikus zöldek.Autójuk van, de alig használják.Napelem a tetőn, önelégülten ülnek a bringán...stb

Nálunk, meg két autó van, mindkettő dízel, Mazda 6 meg egy Grand Scenic.A gyerekek miatt főleg kell a két autó.

Az ovi,suli nem a szomszédban van.Ez egy külvárosi település,eléggé kiesik mindentől, cserébe csendes,nyugis.

Mondjuk,az asszony szereti kihúzatni az autót,egy dízel olyankor azért enged füstöt, bármennyire is modern.

De, azért akkor sem annyira, mint egy traktor, hogy a napot eltakarja.

2017. febr. 12. 19:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

"Szerintem, olyan önelégültek, hogy még a saját szellentésüket, hogy felszívják."

South park? :D

Amúgy meg ki nem szarja le, hogy a másik mit gondol vagy mond?

2017. febr. 12. 19:42
 2/15 Donald J. Trump ***** válasza:
41%

Ha zavar, költözz oda ahol még Wartburggal és Trabanttal járnak, szénnel meg szeméttel tüzelnek a vegyestüzelésűben és 1000 emberre 3 dohánybolt jut. Örülj neki, hogy ilyen haladó környéken lakhatsz.

Az meg hogy láthatóan füstöl egy modern diesel, nem éppen normális - kivéve ha eltávolították a részecskeszűrőt. Ebben az esetben viszont saját magatokat és a gyermekeiteket mérgezitek.

2017. febr. 12. 19:47
 3/15 A kérdező kommentje:

"Az meg hogy láthatóan füstöl egy modern diesel, nem éppen normális - kivéve ha eltávolították a részecskeszűrőt."

7 éves.

Modern, de nem a legmodernebb.

2017. febr. 12. 19:55
 4/15 anonim ***** válasza:
40%

Undorító a dízel. Bármilyen dízel áll előttem a lámpánál akár a legújabb Audi vagy BMW, annak olyan a szaga hogy megfullad az ember tőle. Még felhúzott ablaknál is jön az a retek hányinger szag.

Én a Mazdát benzinbe vettem volna nem fos dízelbe.

A zöldeken meg röhögnék egy jót, de bele az arcába és ennyi.

2017. febr. 12. 20:35
 5/15 anonim ***** válasza:
24%
Euro V-ös benzines japó fostalicskám van. De amikor egy okosba vizsgáztatott, nyugatról a kohóból megszökött dízelből eredő fekete füst megy előttem, én is sérelmezem...
2017. febr. 12. 20:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Kissebbségi komplexusuk van, náluk speciel ebben nyilvánul meg, hogy beszólogatnak.
2017. febr. 12. 21:08
 7/15 anonim ***** válasza:
39%

Nagyon egyetértek 4-essel.

Ha menet közben vagy lámpánál egy dízeles autó mögé kerülök, azonnal nyúlok a szellőzőhöz, hogy átkapcsoljam benti keringetésre. Ha utána netán párásodik az ablak, na akkor tényleg elátkozok minden dízelest.

Egyébként én se vagyok híve a nagy autómániának, de a ti dolgotok. Viszont ha a feleséged autója rendszeresen odabüdösítene a házam elé, engem is bosszantana. Magyarázd már el neki, hogy a dízelest nem kell húzatni!

2017. febr. 12. 21:58
 8/15 anonim ***** válasza:
47%
Az megvan, hogy még a kipufogó felőli oldalán állva az autónak sem érződik semmiféle "dízelszag"? Ezt csak ti találtátok ki :))
2017. febr. 12. 22:07
 9/15 anonim ***** válasza:

Elég bunkó szomszédaid vannak. Én megmondanám nekik, hogy törődjenek a saját dolgukkal.

Itt az oldalon pedig a kulcsszó a dízel, amir rengetegen ugranak. Rengetegen fikázzák a dízeleket, akik csak unalmukban kötekedni járnak ide és mivel savanyú a szőlő, hogy nekik csak egy benzinesük van a kisebbségi komplexusukat ezzel próbálják kompenzálni.

Viszont! Ha egy 7 éves dízel szemmel láthatóan füstöl, annál már valami nem százas. 2010-ben már biztos van benne PDF, ha ki nem iktatták. És már legalább Euro4 vagy inkább Euro5-ös motornak kellene lennie benne.

Az enyém már 11 éves még pont gyárilag PDF nélküli Euro4-es. Km is van benne bőven. De ha lepadlózom sincs szemmel látható füstje.

A szagról: a benzineseknek van valami okodék jelleemző szerves oldószerre emlékezteteő szaga, ami nem épp kellemes. Nyilván egy Euro -1000-es Ikarus vagy IFA is tud büdös lenne. Modern nem széthajtott, karbantartott dízelnek még soha nem éreztem szagát. Legfeljebb ha odahajolok a kipufogóhoz, van valami érdekes hipóra emlékeztető szaga. Azt nem mondanám, hogy ennél büdösebbet még életemben nem éreztem. Inkább érdekes jellegtetes szag, mint kimondottan büdös.

2017. febr. 13. 10:54
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem véletlenül született a South Park rész sem, ha már szóba került. Hát pont ezért. Azt még megérteném, ha károgna egy egyes Golf miatt amit reggel felkerregtetsz és beteríti a háza előtt a gyepet korommal. Bár ez is túlzás, hagyjuk.

De mikor egy 7 éves kocsi miatt rágja a száját, az már nem normális, tipikus az életét halálra unó nyomorék sznob proli f#sz, aki nem tud magával mit kezdeni és egy másik dimenzióba képzeli már magát attól, hogy van napeleme meg zöld felfogása. Ezek nagy része látszatzöld amúgy is, kimerül a nagy zöldességük abban, hogy vesznek napelemet meg ráülnek a biciklire és szidnak másokat aki nincsenek azon az agyalágyult szinten ahol ők.

És elkezdi a szomszédot ilyen hülyeségek miatt cseszteti. Az ilyen az nem normális, hagyd a francba.

Viszont ha kormol az autó kicsit, azt jelenti a DPF már kezd tönkremenni. Rajtad múlik megcsináltatod-e vagy sem, ebbe nem szólunk bele. Viszont az asszonynak mond meg, hogy amíg nem ér ki az utcából addig ne tapossa neki, hogy ne füstöljön, ne lássák. Annyit csak kibír padlózás nélkül amíg elmegy onnan.

A szomszéd meg kapja be, jó tövig.

2017. febr. 13. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!