Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Fiat...

Mi a véleményetek a Fiat Brava típusú autókról?

Figyelt kérdés
Első autónak szánnám és az anyagi helyzetem kb. 250-300 e ft-ig tud terjedni amit csak az autóra költenék, ebben az árkategóriában szeretnék gondolkodni.

2017. febr. 11. 23:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2017. febr. 12. 00:55
 2/13 omadjoe ***** válasza:
Nekem volt egy '96-os Bravam 1,6os benzines motorral. En szerettem. Csak a vegen sokat kellett volna kolteni ra. Inkabb parszazas ajanlatert eladtam. Vannak konstrukcios hibak, de arra mar vannak jo weboldalak, forumok. Pl. Www.fiatbravo.hu ott segitenek is. De elobb olvasd el az ismertetoket az autorol. Pl 1,2es motorral szereltel nyaron ulsz a hidegbe, vagy mesz a melegbe. 1,4es pl zabalja az olajat, es sok vele a motorikus gond. 1,6ossal menni lehet, es jo is. Dizelben pedig a 100LE jo. Abbol is van tobb verzio, 75le/100le TD, vagy kicsit ujabbak erosebbek a JTDek. Felszereltsegben az s, sx a fapad, elx a kozepfelszerelt, hlx a fullos jargany. 6 evig Mareaztam, es Bravaztan parhuzamosan. Szerettem oket. Brava rohad, Marea nem. Otthon is szerelhetoek.
2017. febr. 13. 20:49
 3/13 anonim válasza:
Nagyon-nagyon jó autó! Ajánlom, mi családi autóként használjuk jelenleg. Kategóriájához képest egész tágas, főleg elöl. Érdemes a 2000 utániakból válogatni, de abból is csak kifejezetten az 1.2 16V motorosat. Ez a legmegbízhatóbb az összes közül. Annyi, ha nem nyomod neki a gázt akkor picit lomha, de amúgy megfelelően gyorsul. A lomhasága ellenére egész élvezetes vezetni, egész magasan ülsz, tök jól ki lehet látni belőle. Fogyasztása kb. Swift szinten van (5-7L között). Nekünk SX felszereltégű van, átlagos dolgok megvannak benne. 5 éve nálunk van és eddig a közelezőkön kívül nem költöttünk rá szinte semmit. Összességében egy élhető, szerethető autó!
2017. febr. 21. 19:39
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha veszel, ne a kínálat aljáról válogass. Az 1.4-esre nem sok jót mondanak. Nekem volt 2 évig, beletettem 50000 km-t nem volt vele bajom, de mástól hallok rosszakat. Most egy 1.6-os van. Ilyet vegyél, az 1,2-es elég lomha. Az 1.6-os jól megy, nem eszik sokat. Én 7 alatt tudom tartani. Facelift utánit keress, egy csomó korábbi hibát javítottak. Ha ki tudsz fogni egy elx-et az jó, de az sx se rossz. Nagy csomagtartó, aránylag nagy utastér. 2, vagy 4 légzsák. Bátran ajánlom.
2017. febr. 27. 11:50
 5/13 anonim ***** válasza:
A video nagyon gáz, ha ütöd-vágod se néz így ki egy Brava.
2017. febr. 27. 11:54
 6/13 anonim ***** válasza:
hát amelyiket szerették lehet jó is,de ha csak használták akkor azon nagyon meglátszik.Szerintem ne csak azt nézd hogy 1.2 - 1.4 v éppen 1.6,nézd az állapotukat az 1.4 is lehet jobb állapotban mint akármelyik annak ellenére hogy nem a legjobb konstrukció lett.
2017. febr. 27. 12:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Minimum 16 éves kocsikról beszélünk, jól nézd meg mindet.
2017. febr. 27. 12:30
 8/13 A kérdező kommentje:
Persze mindenféleképpen át lesznek nézve, nekem nagyon tetszenek. Viszek két elég rendesen jártas embert is a kiválasztásra, és remélem jó döntés lesz. Áprilisban szeretném megvenni ha találok. Köszönöm az eddigieket és várom a továbbiakat.
2017. márc. 1. 09:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Végül más mellet döntök, van itthon egy suzuki swift amit legalább ismerünk is, azt pofozzuk helyre. Kicsit régi autó de tudom, hogy miből áll hogy van megcsinálva és ki csinálja meg. A maradék pénzt pedig a házra költjük. Köszönöm mindenkinek azért a válaszát.
2017. márc. 10. 20:20
 10/13 anonim ***** válasza:
az is jó lehet a lényeg hogy kritikus pontokon ne rohadjon a swift nagyon.
2017. márc. 11. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!