LoGito kérdése:
Fiat Brava 1.9 TD 100 Le, lomha erőtlen?!
Figyelt kérdés
Van egy Fiat Bravam. 1.9-es TD motorral. Régota szenvedünk vele nem tudjuk mi lehet a baj. A probléma a következő: Nagyon erőtlen az autó,lomha,nehezen gyorsúl,alapjáraton is észre lehet venni hogy nevezebben pörög illetve 3 ezer fölé nagyon nehezen! Turbót cseréltünk rajta,felújítottuk az adagolóját és kompressziót is mértünk,mind a 4 hengerben 33-at mértütnk ami tökéletes.A kipufogót is leszedtük hátha dugulás van de a helyzet nem változott. Tanácstalan vagyok ezért kérném a segitségeteket!2017. jan. 22. 13:16
1/4 anonim válasza:
Hát ha még itt sem vagy képes a Közlekedés kategóriát eltalálni, akkor nem ékne az autódat buherálnod.
2/4 anonim válasza:
Meg mielott szetszedtetek/felújitottatok/kicsereltetek volna rajta barmit.is miert nem dugtatok gépre!A jelenseg ugyanis tipikusan elektromos hibara utal,hogy valami elektronika nem engedi a turbonyomast meg a fordulatot egy x ertek fole vinni.....
Sosem ertettem egyebkent ezt a kontarkodast,hogy ugyan nem tudod mi a baja,de te azert elkezded megszerelni ugy hogy hasra utes szeruen kicserelsz/felujitasz ezt-azt hatha jó lesz.......mondjuk eppen igy is lehet autot szerelni csak eleg sokaig tart meg sokba kerul......es meg csak az eredmeny sem garantalt....
3/4 anonim válasza:
Nekem akkor csinált ilyet, amikor a kétlépcsős porlasztócsúcsoknál csak az első lépcső működött. Nem tudom a Brava-ban milyen van..
4/4 A kérdező kommentje:
Figyeljetek, örülök hogy ti ennyire okossak vagytok, felteszem a kérdest es az eslő két válaszoló kb feleslegessen koptatta a billentyüzetet mert nem jutottam velük elörébb. Az utolsó válaszolónak köszönöm a válaszát! Visszatérve megis miből gondoljátok hogy kontár módon volt szerelve az auto,nyilvan rá lett kötve gégre 2 szervízben is,egyik helyen sem olvastak ki semmi használhatót ezzel kapcsolatban. Szervizelve szakszervízben volt és az adagolot is Pesten újították fel szakemberek!!!!!
2017. jan. 22. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!