Mi a véleményetek az extrémebb színű autókról?
Nos mi a véleményetek az extrémebb színű autókról (nem a pl. Megszokott fehér fekete ezüst kombóról)
Tehát ha egy autónak "színe" van.
Itt egy pár kép pl.
Tehát kb. Ilyesmikre gondolok
Extrémnek éppen nem nevezném,de személyszerint nagyon tetszenek egy-két kivételtől eltekintve pl.bilikék,pisi a hóban-sárga stb..
Vágyálmom egy sötétebb tónusú egyedi barna-metál:$
Szerintem egy premium kategorias auton jol tud mutatni egy rikito szin, egy vilagos kek, sarga, piros.
Egy olyan kozepkategoriason amit en meg tudok venni, mar hulyen nezne ki ;)
Fehéret, pirosat nem nagyon kedvelem.
Az előző kocsim világos metál kék volt, a mostani pedig egész halvány kék. Mondták már szürkének, fehérnek, kéknek, meg 'ez mi' színűnek ☺
Fúú, nagyon extrémek :D
Amúgy az utolsó kék Audi, amit linkeltél, na az a kék a világon legszebb színe bármilyen autóra. De Audiknál főnyeremény.
7-es
A kép photoshoppolt, de valójában is van gyárilag ilyen színű Audi, iszonyú szépek. De olyan ritka, hogy nem találtam, így történt, hogy én is fekete Audival járok...
Nekem semmi bajom az ilyen színű autókkal.
Nálunk egyik autó sem klasszikus fehér/fekete/ezüst.
Kettő sötétzöld és egy piros.
Viszont amelyik színből tényleg nagyon keveset látok,az a sárga. Lehet, sokan azét nem mernek ilyen színű kocsit venni, mert mindenki taxinak hinné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!