Mitől ég át egy autón a hengerfej tőmítés? Mitől lessz hengerfejes?
Figyelt kérdés
2017. febr. 11. 22:53
1/7 anonim válasza:
Vetemedett a hengerfej, úgy lett összeszerelve, gagyi hengerfej-tömítés, de leginkább hűtővíz hiánya.
Azt meg nem nehéz előidézni, még egy autószerelő saját autójánál is egyik napról a másikra előjön.
Kilukadó gumicső, átrohadt fagydugó, és legtöbb esetben a szétrohadt, még gyárilag is gyenge minőségű vízhűtő.
Télen könnyebb észrevenni, mert elmegy a fűtés.
Nyáron már nehézkes. Hőfokmérő ha jó, akkor nem mutat semmit, vagy sokkal kevesebbet.
2/7 A kérdező kommentje:
Nyáron kevesebbet mutat a főfokmérő ha hengerfejes az autó?
2017. febr. 12. 13:49
3/7 veterán vas válasza:
"hőfokmérő akkor jó, ha nem mutat semmit"
Láttál már autót közelről? :D
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintem hülye vagyok mert nem êrtem.Vízhőfokmérő tud mutatni pl.50c,60c,70c,80c,90c,100c.Most ha nem mutat semmit ki sem mozdul az miért jó?
2017. febr. 12. 17:03
5/7 anonim válasza:
Mitől ég át egy autón a hengerfej tőmítés?
Harminc éve a Wartburgomnak 1000km-től égett át. Menetrendszerűen... :-))
6/7 anonim válasza:
veterán vas, te idióta, arról írtam egész végig, ha nincs benne hűtővíz. Azt elfelejtettem odaírni, gyengébbek kedvéért...
7/7 veterán vas válasza:
Hülyeségeket írsz és még mellé közönséges is vagy.
Nem egy túl jó párosítás. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!