Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Trabant felújításba érdemes...

Somyka kérdése:

Trabant felújításba érdemes belekezdeni? Tippeket adnátok?

Figyelt kérdés
Papámnak van egy 601-S Kombi (1983-as) Trabantja, kb. 7-8 éve volt utoljára beindítva.Én megkaptam az autót, nagyon szeretem a Trabantokat, egyik kedvenc kocsim és a családban mindenkinek ez volt.Ez lenne az első autóm, nyáron újítanánk fel.Tudom hogy 8 körül zabál, hogy nincs nagy ereje stb. 150 ezrem lenne a felújításra. Mondanátok tanácsokat, vagy valamití? :D

2017. febr. 9. 20:53
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Értem hogy drága lesz ez. Nem akarok szaros swiftet hogy egy legyek a millió közül. Amúgy meg nem biciklizek hanem simsonozok 👌
2017. febr. 12. 14:48
 22/28 veterán vas ***** válasza:

Igazad van, az emberben legyen tartás! :)

Szóval, nem egy "szaros swiftbe" fogsz ülni, hanem egy ótvaras, idejétmúlt, ex NDK-s, kétütemű 600köbcebtis, műanyagkasztnis, lejárt forgalmis, toldott-foldott, házilag barkácsolt, füstokádó családi örökségben.

Úgy legyen.

2017. febr. 12. 15:17
 23/28 A kérdező kommentje:
Pontosan
2017. febr. 12. 15:37
 24/28 anonim ***** válasza:

Majd, amikor a legváratlanabb helyzetekben áll le alattad a Trabant, lennél még inkább egy a sok millió közül, akinek tucat autója van, de legalább működik :-)

Nemek ugyan nem Swiftem van, de soha nem néztem le azokat, akik azzal közlekednek, a Trabanthoz képest azok is forma1-es versenyautók, ráadásul szerszámkészlet nélkül is el lehet velük indulni.

Nézőpont kérdése, neked a Trabant kell, hát hajrá...

2017. febr. 12. 15:49
 25/28 anonim ***** válasza:

Kiscsávó!

Az nem egy nagy dicsőség, hogy van egy lepusztult trabantotok, és az öreged ezt azt meg tud barkácsolni. Érdekes, azt valahogy elfelejtetted közölni, hogy még jogosítványod sincs és az autóhoz sem értesz.

Pffff.

2017. febr. 12. 17:09
 26/28 anonim válasza:

És ha azt mondta hogy szaros swift? barátnőd ez a típus vagy mit érdekel más véleménye? Nem kel személyeskedni azért mert valaki nem szeret valamit. Neki nem veled volt baja eddig hanem a kocsival.

Eléggé elkanyarodtunk a témától. Szerintem összegezve legyen elég annyi hogy nagyobb feladat mint gondolnád és nyújtani kell azt a keretet ha komolyan gondoltad. Ezek után senkinek semmi köze ahhoz hogy mit szeretnél csinálni és mivel.

2017. febr. 12. 17:58
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm előző a válaszodat. Majd meglátom mennyire kell nyújtani a keretet.
2017. febr. 12. 18:39
 28/28 anonim ***** válasza:
Nekem papírozással együtt 580.000 a végösszeg, 50.000 volt a kocsi (alkalmi vétel az ország másik felén). Munkadíj csak a lakatos volt, 10.000-et kért, mert végre sok év után dolgozhatott Trabanton :). A festő munkadíja természetben lett rendezve, megcsináltam neki a villanyt az új műhelyében. Nem volt egy rossz pöffenés se az elmúlt 2000 km alatt, igaz, a vázig szét lett szedve a kocsi és minden alkatrésze cserélt vagy felújított. De ezt legalább megnézik, meg ha esetleg le is áll, nem kell hozzá szerelő... 7-7,5 litert eszik, városi forgalomban simán veri az átlag kocsikat, 70 km/h felett lesz lomha, 85 körül szoktam vele menni, a vasárnapi Suzukist azért le lehet előzni. :)
2017. dec. 21. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!