Trabant felújításba érdemes belekezdeni? Tippeket adnátok?
Igazad van, az emberben legyen tartás! :)
Szóval, nem egy "szaros swiftbe" fogsz ülni, hanem egy ótvaras, idejétmúlt, ex NDK-s, kétütemű 600köbcebtis, műanyagkasztnis, lejárt forgalmis, toldott-foldott, házilag barkácsolt, füstokádó családi örökségben.
Úgy legyen.
Majd, amikor a legváratlanabb helyzetekben áll le alattad a Trabant, lennél még inkább egy a sok millió közül, akinek tucat autója van, de legalább működik :-)
Nemek ugyan nem Swiftem van, de soha nem néztem le azokat, akik azzal közlekednek, a Trabanthoz képest azok is forma1-es versenyautók, ráadásul szerszámkészlet nélkül is el lehet velük indulni.
Nézőpont kérdése, neked a Trabant kell, hát hajrá...
Kiscsávó!
Az nem egy nagy dicsőség, hogy van egy lepusztult trabantotok, és az öreged ezt azt meg tud barkácsolni. Érdekes, azt valahogy elfelejtetted közölni, hogy még jogosítványod sincs és az autóhoz sem értesz.
Pffff.
És ha azt mondta hogy szaros swift? barátnőd ez a típus vagy mit érdekel más véleménye? Nem kel személyeskedni azért mert valaki nem szeret valamit. Neki nem veled volt baja eddig hanem a kocsival.
Eléggé elkanyarodtunk a témától. Szerintem összegezve legyen elég annyi hogy nagyobb feladat mint gondolnád és nyújtani kell azt a keretet ha komolyan gondoltad. Ezek után senkinek semmi köze ahhoz hogy mit szeretnél csinálni és mivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!