Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi ez a nagy Golf meg BMW...

Mi ez a nagy Golf meg BMW mánia a mai fiataloknál?

Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 18:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%

"A legújabb Swift már szétcsap egy BMW-t is a kilencvenes évekből, "

Ezt gondold át újból.

80as évekbeli bmw esetén hirtelen lassulásnál lehet igazad, mert az e30-32-34 nagy koccnál nem roncsolódik hanem felfelé hajlik az első nyúlvány és hirtelen nagyot lassul ha nem tudja eltollni ami előtte van.

e38-39től már egyre több légzsák van bennük és sokkal inkább gyűrűdésizónának nevezhető a nyulványa is, de az utastértől szépen egyben maradnak ezek is viszont oldallégzsákok,stb. lett minden.

Légzsák már a 80as évekbeliekben rendelhető volt de 19993től széria(e34-36-32 ben).

abs a többségben már 80as években széria és a kipörgésgátló is a heteseknél, illetve ötösökben rendelhető de 90es évek közepétől már szinte a kis hármasokban is volt asc.

Ha annyira emlegeted a 90es évekbeli Bmw ket megnéznék én egy biztonság terén maximumra extrázott E38 -t egy új alapkivitelű suzukival!!!!!

2017. febr. 10. 18:37
 22/29 anonim ***** válasza:
20 as : az első mondatod megválaszolja a témát :Mindenben meg lehet halni, csak a baleset súlyosságától függ," Minden más csak mellébeszélés. Persze,nem a legjobb a biztonsága,de a kortársaitól nem marad el. Semmivel nem jobb egy 200 éves bmw sem,márcsak a rozsda miatt sem biztonságos. 20 éves autóban nincs olyan h biztonság,és hülyeség a mai konstrukciókhoz méregetni a régi swiftet,arra ott az új,ami kifogástalan a mai kor követelményeivel szemben. A régi swift semmivel nem rosszabb mint egy fosgolf,matiz,corsa ,daewo stb. Csak magyarnak mindig kell valami demagóg lebutított duma ,amit lökhet ,és az üres gondolatait megtöltheti vele. Én már egy birkától az új vitarát is hallottam szarozni "me szar papírsuzuki" .. Az efajta hülyeség az amire már nincs gyógyszer,bezzeg a 25 éves e8505698hányadéka ,na az aztán valami !! Kis festék a szétrohadt sárvédőre és máris "biztonságos" .
2017. febr. 10. 19:15
 23/29 anonim ***** válasza:

21: Én mondjuk konkrétan E36-ra gondoltam, mint a legelterjedtebb típusra. Lehet, hogy szívesebben ülnék új Swiftben egy frontális ütközésben. Az E36 két csillagot kapott az akkori rendszer szerint, amiből egyet áthúztak. Egyébként nekem is az van, de tisztában vagyok vele, hogy ez nem az erős oldala, bár a gyakorlatban törik őket mint a ropi, és általában kiszállnak komolyabb gond nélkül, de egy új autó ellen valószínűleg nem sok esélyem lenne.

22: 20 éves autónál is van nagyon nem biztonságos és kicsit nem biztonságos. Nyilván ha kis pénzből veszünk autót, kompromisszumot kell kötnünk, de nem mindegy, hogy mekkorát.

2017. febr. 10. 20:18
 24/29 anonim ***** válasza:

e36 ban mondjuk jóltudom vége felé se volt rendelhető soklégzsák így ott bizonyos esetekben lehet igazad.

Viszont a gyakorlat(sajnos törik őket szépszámmal) azt mutatja nem épp "két csillagos fos".

2017. febr. 10. 22:54
 25/29 A kérdező kommentje:
Hűha, ennyi választ, úgy látszik érzékeny témába nyúltam. :D
2017. febr. 11. 00:42
 26/29 anonim ***** válasza:

"20 éves autóban nincs olyan h biztonság,és hülyeség a mai "

"20 éves autónál is van nagyon nem biztonságos és kicsit nem biztonságos." Én nem lennék ebben olyan biztos, hogy egy mai kisautó biztonságosabb mint egy 2 tonnás 20 éves luxus monstrum.

2017. febr. 11. 11:52
 27/29 anonim ***** válasza:

"Én nem lennék ebben olyan biztos, hogy egy mai kisautó biztonságosabb mint egy 2 tonnás 20 éves luxus monstrum."

Nekem is ilyen monstrumom van és remélem hamarosan W140 lesz :P

Bizonyos esetekben a modern kicsi biztonságosabb, de ezek elég kicsi % ban lévő esetek. Persze egy modern 2tonnás lenne a jobb a 20éves 2tonnásnál.

Azért a 20éves luxus kategóriában elég sok biztonsági dolog mai szinten volt, mint a mai luxus kategóriánál a 10évvel fiatalabb fapados szintjén, nézzetek meg egy új ladát vagy új S mercit!

2017. febr. 11. 15:54
 28/29 anonim ***** válasza:

18#-as!

Birkának nevezel egy olyan embert, aki téged sohase bántott, nem gyalázott.

Értelmi képességek:kikerestél valahonnan egy olyan képsort, aminél teherautóval ütközött a TDI. Ennek volt értelme?

Az írásoddal saját magad minősítetted, 0 %-ra, ennyit ért a hőbörgésed.

Apropó, eddig hány Tdi-d volt, hányat vezettél?

Én már ültem buzukiban, szabályosan féltem benne.

A családomat nem ültetem egy ilyen járgányba.

A kedvenc suzukis bemondás: a 16 szelepes legyorsulja az Audit(8000-es fordulaton), kit érdekel?!

Melyik családfő fog szerinted versenyezni egy hozzád hasonló, egyszerű arcú fiatalemberrel? :-)

2017. febr. 14. 08:26
 29/29 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk a W140 az olyan biztonságos mint egy tank.
2017. febr. 14. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!