1-1.5 millió között mik a lehetőségeim?
Milyen autókat kapni ezért a pénzért ami
- lehetőleg benzines
- nem túl nagy de nem is kicsi
- viszonylag olcsón szervízelhető
-dinamikus, nem papás autó
az ilyen hülyegyerek autók nem érdekelnek
22/F
Hát, én szólni merészelnék kedves kérdező, azonban mit szólnál a Peugeot 207-eshez?Mindjárt ideírom, hogy igencsak megbízható, jó a formája, kényelmes és 1.4-esből van 75 ill.88 lovas is, már a 75 lovas is elég jól megy. Én mindezt tapasztalatból mondom, mivel tavaly április óta tulaja vagyok egy ilyen gépjárműnek. Mi 1.5 millióért vettük, de vannak olcsóbban is. Megfizethető, a 2016-os használtautó katalógus szerint az átlagosnál megbízhatóbb.
S nem is egy kicsi autó, alulról közelít az alsó-középhez,
mivel 4 m 32 centi hosszú, s belül van olyan tágas mint
mondjuk egy első generációs Focus, hátul is! A csomagtartó
meg 270 literes, mint az SX4-esé, s az sem egy városi miniautó. A 207-es se nem papás, se nem hülyegyerek autó.
Gondolom arra a Bmw-ket, Fauvéket, Audikat értetted.
Nem akarom ismételgetni magam, de eddig egy izzócsere volt
a kocsin, kevés km-t futottat vegyél, nem fogod megbánni!
De ha 207 nem, akkor 2005-ttől gyártott "gombóc" Swift
esetleg, SX4 az 1500-as motorral, esetleg 2002-es ill. attól felfelé Toyota Corolla 1.4-es (97 le), 5 ajtós,
ilyeneket tudnék még ajánlani. Tovább esetleg még D-s Corsa, mármint a D generáció, 1.2-es motorral (75 ill. 80 ló). Remélem tuttam segíteni, üdv.
Lexus IS200
Honda Accord
Mazda 6 2.3Gt,Xedos
Toyota Avensis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!