Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ültetett autó, csúszós út?...

Ültetett autó, csúszós út? Tapasztalt valaki hasonlót?

Figyelt kérdés

Sziaszatok!

Van egy ültetett kocsim, és az lenne a kérdésem, hogy más is tapasztalta már, akinek ültetett a kocsija, hogy csúszós, havas úton olyan mintha menet közben csúszkálna a kocsi? Konkrétan nem csúszik meg, csak kicsit elhúz jobbra-balra. De csak olyankor, amikor havas, csúszós az út. Nem értem, hogy ez miért van, és pl havas úton kinn nem merek 50-60-70-nél jobban menni. Szeretek vezetni, minden nap szoktam, de ezt már többször észrevettem. Azért is emeltem ki, hogy ültetett, mert a párom kocsija nem ültetett, és neki nincs is ilyen problémája. Ötletek?

2017. febr. 7. 10:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi szépen a válaszokat :) Ez így hasznos is volt, mivel volt többször is futóműbeállításon, és száraz úton gyönyörűen fekszi az utat, ha akarom 150-nél elengedhetem a kormányt és csodálatosan halad tovább a egyenesen. De akkor mostmár értem, hogy rosszabb útviszonyoknál miért viselkedik úgy. Köszi a válaszokat :)
2017. febr. 10. 12:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Keményitett furoművem van gewinde-vel és nekem nem csinál ilyet csak pattog mint az állat ha csuszos ha nem az út , de ez a keményitett futomű átka sokak szerint, de én pont e-miatt taktam alá a keményitett futoműt és a gewidet tudom sokak szerin nem vagyon normális fölkeg mivel a lengőkar legalsó pontja 2 centire van a betontól azaz koppra van engedve az autó

Nézd meg a lengés csillapitokat mert lehet az egyik kicsit folyatja magát

2017. máj. 30. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!