Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó gumi abroncs futózásró...

Autó gumi abroncs futózásró ki mit tud/ hallott, tapasztalt?

Figyelt kérdés

Igazából verseny autóra néztem futózott slicket csak nem tudok sokat erről a futózásról.. mennyire strapabíró? Milyen minőségüek ezek ? mit kell tudni a futózott gumiról?

azt tudom hogy a futófelületet leszedik aztán ujat sütnek rá valahogy....

2016. márc. 22. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Haszonjárművek százezer kilométereket elmennek futózott gumikkal, igaz az picit más, mint a versenyslick :D

Pár ismerős elindult amatőr rally versenyeken épített Ladával meg futózott Comfort gumival és mindegyik célba ért :D

A driftet szerintem tuti nem szeretné... :D

2016. márc. 23. 01:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdés mire akarod. Mármint verseny az okés... de driftelni így se olcsó például.
2016. márc. 23. 02:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem driftre kéne.. oda tényleg tul drága még igy is..sajnos :)

frt kupán szeretnék indulni és oda gondoltam veszek 1 garnitura gumit... de a nevesebb márkák slick árai nagyon el vannak szállva...

2016. márc. 23. 08:30
 4/4 veterán vas ***** válasza:
71%

Azt hiszem, hogy a futózott gumival való versenyzésre mondják, hogy nem kimondottan rendeltetésszerű használat.

Különben megnézném, hogy foglalkozik-e valamelyik cég pl.225/40x15-ös slick abroncsok futózásával? ;)

2016. márc. 23. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!