Dacia Duster, vagy Suzuki Vitara. Kettő közül melyiket vennétek és miért? Hasonló árban mit javasolnátok még ezeken kívül?
Ezt a két modellt nézegetem, és hasonlítgatom össze, tetszik mindkettő, de mielőtt döntenék, hogy melyiket vegyem meg, szeretnék több fórumon tájékozódni.
Ha van valakinek tapasztalata a kettő közül bármelyikről, szívesen venném, ha megosztaná velem. Árban ezek megfelelnének, mert olyan autót szeretnék, amit gond nélkül tudok majd fizetni.
Jelenleg a Suzuki felé jobban hajlanék, de szívesen megnéznék más autót is, ami még árban és paraméterekben hasonló. Elkapkodni nem akarom a dolgot. Előre is köszönöm a válaszokat.
Vitarát,és abból is a 120 lovas 1.6-os szívóbenzint.
Az 1.4 turbóbenzin papíron szép,meg az első pár évben.
Ha a Vitara mellett döntök, akkor az 1,6 benzinest veszem, állítólag az a motor normális karbantartással örök élet+egy nap élettartamú. :-)
A diesel változatban fiat multijet motort raktak, az 1,4 motorjuk pedig turbós, ami lehet valóban jó, de ott már több hibalehetőség van. És drágább is.
Azért nem egy árban vannak!
A Vitara drágább, de én biztos azt választanám, szívó benzinest.
Eddig úgy tűnik, hogy a Vitara mellett gyűlik össze több érv. Éppen ma beszéltem egy ismerőssel, akinek Dusterja van, eddig nem volt vele semmi műszaki gond, de ennek ellenére ő is azt mondta, hogy még egyszer nem venne.
A szokásos helyeken elérhető autós cikkek, (van köztük kifejezetten ennek a két típusnak az összehasonlítása is) szintén a Vitara felé billentik a mérleget.
Ha van még valakinek tapasztalata, szívesen olvasom. Az eddigi válaszokat is megköszönöm, megy a zöld kéz mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!