Tegyek le moped jogsit vagy várjak 16 éves koromig és A1-eset?
Figyelt kérdés
Ti hogy csináltátok??? Apriliából vannak jó 50 esek (rs50 sr50 sx50 rx50)nem tudom hogy 57000ftért vezethessek 50eset vagy később több pénzért 125öset????Van áttérés Mről A1re???2010. máj. 7. 16:35
1/17 anonim válasza:
annyi pénzért simsont kapsz. amúgy hány éves vagy? mert az sem mind1. mellesleg az apriliákat semmibe hagyja a suzuki rmx-em.. :)
3/17 anonim válasza:
kedves 2! marha hasznos volt a válaszod. amúgy igen, suzuki rmx, 10 éves, 18000km, full gyári, és 100at viszi.. valami probléma? mellesleg a hangja sem hasonlít a robogóéra, nem úgy mint az új rx-eké..
4/17 anonim válasza:
kedves 1. s 3..A tied és nagyon haznosak voltak.Szerinted ki nem szarja leh neked milyen kávédarálód van?Attól még h nem olyan a hangja attól még az.Egyébként mielőtt fikázni akarsz h biztos irigy vagyok a szarodra csak úgy közlöm h egy SUZUKI GSX-r 600-om van.
5/17 anonim válasza:
600-am.Csak nehogy ebbe is beleköss.
6/17 anonim válasza:
és szerinted az én '98-as rx-em nem viszi a 100-at? 120-at is röhögve :)
7/17 anonim válasza:
már neharagudj, de annak a népmotornak meg mi köze van az M, és A1 ketegóriákhoz? én egy javaslatot írtam neki, egy olyan kategóriában amivel esetleg még megy is vlmire. nem érdekel a gixered, nekem a segédMOTOROM (kávédaráló a robogó az, okostojás) mellett van egy KTM smc-m is, amivel aligha kelhetsz versenyre a Mátrában ;) én legalább a kérdéshez kapcsolódót írtam, hencegőkém.
8/17 anonim válasza:
kedves 18:36os. ott van hogy új rx. amúgy gondolom jah hogy full gyári :)
9/17 anonim válasza:
Kedves 18:52 ! Kikönnyített alkatrészekkel dupla karbi-val 70-es henger-szettel, sportlégszűrővel, stb.. lejtőn lefele hátszéllel 127,7 a vége, óra szerint.
10/17 anonim válasza:
gratulálok hozzá. én meg megvettem 2 éve 200ezerért a fullgyári rmx-et csak tankolom meg olajat rakok bele és eltötyörög 100al ;) 3-4litert eszik 100on. nekem a tárcám a lényeg, kell a pénz a nagytesóra inkább. nem akartam hogy bántóan érjen a kritikám, de beláthatod hogy a tiéd messze nem gyári :) ja és, lejtőn ez a "vacak" is eljön 115öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!