Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennél 200...

Milyen autót vennél 200 ezerből munkába járós kocsinak?

Figyelt kérdés

2017. febr. 4. 04:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
11%

"Mivel az átírás, biztosítás, eredetvizsga elvisz egy százast, az első szerviz a vezérlés, olajak, szűrők cseréjével és a legfontosabb javításokkal pedig egy újabb százast,"

Egyhármas suzuki autó esetén az átírás + eredetvizsga max 50,biztosítást még az előző tulaj fizeti,neki csak jövőévtől kell. Szűrőcserék max 3-4 ezer,olajcsere 10-11 max (ha nem otthon csinálja) ,vezérműszíj 4-6 ezer kb. Szerintem még 100 nál sem tartunk. Nyilván 200 ért patika nincs,de van olyan ami még elmegy pár évet lakatolás nélkül,addig meg összegyűjt egy jobbra.

2017. febr. 4. 08:44
 12/27 anonim ***** válasza:
Zsíros állásod lehet tesó
2017. febr. 4. 09:47
 13/27 anonim ***** válasza:
75%
Biztositást nem az előző tulaj fizeti.
2017. febr. 4. 09:50
 14/27 anonim ***** válasza:
65%
Felicia. Ösmerős most vett egyet 130-ért, tényleg jó állapotban van. De nehéz kifogni az ilyet. Stiftet is vehetsz, csak hát az papírból van.
2017. febr. 4. 09:55
 15/27 anonim ***** válasza:

Szűrőfeltételek prioritási sorban:

friss műszaki vizsga

jó vagy olcsón felújítható fékrendszer és futómű

kevés rozsda

Ezeken felül a többi "extra" az már ajándek. Márka, típus, évjárat, felszereltség az irreleváns.

1.2-1.4 körüli szívó benzines ajánlott városba, hogy a gatyádat ne egye le. 1.6-2.0, ha országúton/autópályán haladni is akarsz. Utóbbi esetben életbevágó a jó fék, futómű és gumiabroncs. A keretből nem is biztos, hogy kijön.

2017. febr. 4. 10:14
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Namost képzeljük csak el,milyen lefingott abroncs lehet egy hasonló árfekvésű autón -mert ugye az eladó sem önmaga ellensége,vagy viszi tovább a jó gumikat,vagy selejttel adja el.

4 új gumi 80 rugó...folytassam?

2017. febr. 4. 14:40
 17/27 A kérdező kommentje:
Folytasd persze. En nen szoktam cigánykodni a gumikon. Ha el akarom adni a kocsit akkor eladom, akar uj gumikkal es mindennel amit addig vettem a kocsihoz...
2017. febr. 4. 15:50
 18/27 anonim ***** válasza:
25%
mi van gyerekek?Látom a lepontozást mindenhol megtaláltátok de még autót nem vettetek soha. Miért nem az előző tulaj fizeti? Éves biztosítást ha befizeti a tulaj 2017 januárjában,én megveszem az autót tőla februárban akkor arra az autóra a biztosítást csak 2018 januárjában kell feladnom NEKEM . addig engem a súlyadó,műszaki (ha kell rá) és az eredetvizsga terhel mint új tulajdonost. Ez a papírautó szöveg meg már elég szánalmas,akkor találj neki 200 ból 100 csillagos autót,hajrá.
2017. febr. 4. 19:28
 19/27 anonim ***** válasza:
Gumi: egy 200 ezres szekérre te vagy a hülye ha új gumiban gondolkozol csak. 7-8 max 10 ezerből találni 7 mm es profillal vagy alig használt gumikat (matador,kormolan stb) Amik teljesen megteszik. Ezek az irreális baromságok amiket írogattok nevetséges,lehet lepontozni,csak attól még qurvára hülyeséget beszéltek.
2017. febr. 4. 19:30
 20/27 anonim ***** válasza:

"Éves biztosítást ha befizeti a tulaj 2017 januárjában,én megveszem az autót tőla februárban akkor arra az autóra a biztosítást csak 2018 januárjában kell feladnom NEKEM . addig engem a súlyadó,műszaki (ha kell rá) és az eredetvizsga terhel mint új tulajdonost"

Mikor vettél autót?

Az adásvételire rá kell írni a pontos dátumot, azzal majd az eladó igazolja, hogy attól a pillanattól nem az övé az autó, a biztosító pedig visszaküldi azt az összeget, ami az eladás utáni időszakra eső biztosítási összeg volt.

A vevő addig el sem indulhat az autóval, amíg arra nem kötött biztosítást.

Nem január 1 az évforduló, hanem a biztosítás megkötésének a napja.

A teljesítmény adó az, amit az fizet, akinek január elsején tulajdonában van az autó... ha január másodikán eladja, akkor is.

2017. febr. 4. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!