Elektromos autó építése?
Aha...komoly valaszokat egy ilyen oldalon feltett ilyen jellegű kérdésre........
Egyebkent miert nemna nemet gyakorikerdeseken probalkozol?
Ott lehet nagyobb eséllyel talalsz olyat aki vágja az ottani jogszabályokat
lepapiroztatod németországban, azt hazahozod.. Ez a legkönnyebb része szerintem.
De itthon is meg lehet elvileg oldani. Logikusan kell rá gépészeti terv, és meg kell felelnie a közlekedésben való részvétel feltételeinek.
Én úgy állnék neki, hogy először az autót csinálnám meg aztán a papírmunkát.
Mire kész az elektromos fék és kormányszervó, a töltő rendszer, az akku védelem, elektromos gázpedál, máris olyan tételekbe futsz bele hogy a 2-300e ft os német vagy magyar pár napos ügyintézés tulképpen semmi ahhoz képest ami egy egyedi rendszer kifejlesztésével jár.
vegulis lehet bármiből nem ?
Jó, hát piszok drága lesz a sok akksi, nem is nagy lesz a hatótáv és logikusan gondolkodva a befektetett összegből egy rendes új elektromos autót vehetne (és akkor tényleg olcsón úszta meg, de szerintem az uj autó ára nem lesz elég),
ellenben jó hobby és igazi mérnöki bravúr lesz amit csinálni fog.
én drukkolok neki, hisz jó érzés hogy van olyan magyar szakember aki millió dolláros projecteket megcsinálja a garázsában.
Rád keresve, a nitróhigitós babettás kérdésed alapján nem vagy ok biztos benne, hogy bele kéne vágni.
Dolgoztam egy ideig elektromos tömegközlekedési járművek elektronikáit tervező és vezérlő szoftvereit író céggel szomszédos irodában (nem a Modulo), és egyedi személyautó villamosításba ők sem mertek volna belevágni. Pontosabban mondták, hogy van az a pénz, amiért elkezdik, de nekem nincs rá annyim.
Szóval valószínűleg a ház, amiben laksz, rámenne erre a kis mókára. Feltételezem, hogy nem leselejtezett targoncaakkukat akarsz bepakolni a hátsó ülés helyére, és nem egy ilyen targonca bontott relés "vezérlését" akarod beleépíteni. Mert ebben az esetben talán megállna az ügy egy-két milliónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!