Mi az álomautótok?
Ízlések és pofonok...
Ezeket az újabb menő vasakat azért nem venném, mert ordít róluk, hogy drága (R8, újabb RS audik, stb), valamint agyon van elekronizálva, és nyalja a seggemet is :)
Dehát ugyebár kinek a pap...
Én szeretem ha azt az autót ÉN vezetem, nem a szenzorok, és egy nagyobb gázfröccsre a kanyarban inkább kiteszi a seggét, és nem kezd el villogni a műszerfal, mint valami elcseszett karácsonyfa (ESP és ilyen olyan társainak a visszajelzője)
Nem állítom, hogy rosszak ezek a vasak, mert nincs rá okom, de a leplezett izom valahogy ütősebb. Amikor az Adiból lenézően átkacsint a kölök a 200ezres napszemcsi mögül az "Opel"-ra, aztán még a segglyuka is fekete lesz, annyi gumifüstöt nyel a Lotus Omegától :) De ez távoli álom sajnos :), amire meg meglesz rá az a "fölösleges" pénz, addigra meg művészet lesz találni nem hogy egy megkímélt példányt, egyáltalán egy létező (és ugyanakkor eladó) darabot, arról meg ne is álmodjak, hogy határjainkon belül.
Az új Alfa Romeo Stelvio nagyon bejön, szívesen használnám, de nem az én pénztárcámhoz szabták sajnos. Talán majd egy 10 év múlva. :)
De ha drágább kategóriát nézünk, akkor az álomautó mindenképpen az Alfa Romeo 8C lenne.
Off/On: De álomutak és kívánatos útfelületek is kellenének.
Itthon nem egyszer még az M futómű is túl beválós néha.
Bár valaki meg, a szerpentinekért van oda, meg terepjáróval a rázós utakért. Ezt exendurosként (óvom a kezem) is értem már, meg nagybátyámnak van több terepjárója, olyan is amiért már nem kár.
Ki hol autózna szívesen az álomautójával?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__840..
Dodge RAM. Osztatlan első üléssel, sorhatos dízellel és automata kormányváltóval.
Mert abban elférnénk akár hatan is, és mindig lenne nálam egy utánfutó (a plató hátul :) )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!