Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek sikerült az utóbbi...

Kinek sikerült az utóbbi napokban úgy elakadni, mint nekem?

Figyelt kérdés

Nagyon jeges volt az út tegnap este és belementem egy kis gödörbe és beragadtam ... nem tudtam kijönni 25 percig mentem előre hatra mire végre sikerült kijutnom.... esetleg valaki? Vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen ?

24N

2017. febr. 2. 07:07
1 2 3
 21/23 MisterTT ***** válasza:

Ja persze.. Jàrtam így! Aki nem az nem is vezet rendesen autòt! (32F) Kamionos.. (az azt jelenti hogy non-sopp úton)

Ezèrt fontos a jó gumi ès nèmi felszerelès a tèli autókàzàshoz.

Pèldàul jó ha van nàllad egy beàldozhatò wc szőnyeg amit a kipörgő kerekek alà tudsz ilyenkor tuszkolni. Fejlettebb vàltozata a hólanc spray.. Ez egy tapadós rèteget kèpez a gumin ami par percet kibir míg kijösz a jègről.

Ès ajànlatos egy jó erős vontatókötelet betenni az autó csomagtartójàba hogy ha vègkèpp lecövekel az autó tudjon valaki segíteni.

A tèli vezetès merőben màs.

A jègen vezetès titka hogy próbalj me mindíg valamellyest mozgàsban maradni merrt ha megàllsz oda a lendületed ès könnyen elkaparsz. Ès ne csinàlj hirtelen kormàny vagy fèkmozdulatot mert ha megindult az autòd valamerre nem fogsz tudni mit csinàlni. Sok ember ilyenkor beletapos a fèkbe ami mègrosszabb..

Sokan meg figyelembe se veszik azt hogy tèl van havon jegen úgy mennek mintha szaraz nyari aszfalton autókaznanak. Ès mikor berepülnek az àrokba fel vannak hàborodva!

2018. márc. 5. 09:48
 22/23 anonim ***** válasza:
Most emelsz ki egy téli jeges kérdést?
2018. máj. 3. 10:21
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem nagyon járok szerencsére gödrös utakon a saját autómmal. Így nem volt még ilyen. De látni már láttam ilyen esetet.

Homokban volt már hogy elásta magát az autó. Munkámból kifolyólag céges autóval viszonylag gyakran járunk az alföldi homokhátságokon. Egyszer volt hogy a laza homokban elakadtam az autóval úgy hogy el is ásta magát. Nem terepjáró, egyszerű elő kerék hajtású autóról van szó. Zárt erdészeti területről van szó, tehát ritkán jár arra más.

Végül sikerült kikecmeregni. Ágakat, gallyakat tettem be a kerék alá, így nagy nehezen sikerült kijönni.

2018. jún. 23. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!