Kinek sikerült az utóbbi napokban úgy elakadni, mint
nekem?
Figyelt kérdés
Nagyon jeges volt az út tegnap este és belementem egy kis gödörbe és beragadtam ... nem tudtam kijönni 25 percig mentem előre hatra mire végre sikerült kijutnom.... esetleg valaki? Vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen ?
Egy kis gödörbe hogy lehet beragadni? Főleg, hogy alapból megtanítják, hogy laza, síkos, csúszós talajon egyenletes lassú tempóban haladunk pont azért, hogy ne kaparjunk/akadjunk el. Mondjuk utána az a 25 perc se lehetett semmi, főleg a motornak.
2017. febr. 2. 07:14
2/23 anonim válasza:
A korodból ítélve nem vezethettél még túl sokat. Ezek technikai hiányosságok.
2017. febr. 2. 08:39
3/23 anonim válasza:
Kár, hogy nem sárban akadtál el! Lenne itt egy perverz kérdező aki örült volna neki...
:D
Amúgy mekkora volt az a "kis gödör"?
2017. febr. 2. 08:48
4/23 anonim válasza:
Szerintem ez az a kérdező, csak direktben nem meri feltenni a kérdést. 😂
2017. febr. 2. 09:13
5/23 anonim válasza:
Múltkor mentem nyugodtan egy erdei úton a hóban,amikor hirtelen jött egy gyökér szemből lassítás nélkül,az út meg 1 kocsinak volt elég széles.
Berántottam az árokba,és benne is ragadtam.
Kellett egy fél óra mire ki bírtam rángatni.
2017. febr. 2. 09:43
6/23 anonim válasza:
Ilyen eseteknél gondold át, mit tehetnél a hajtott kerekek alá, pl. autószőnyegek, gallyak (tüske nélkül), stb., és persze nagyon finoman csúsztatott kuplunggal rájuk menni.
2017. febr. 2. 10:41
7/23 BiTOPro97 válasza:
Nem a napokban pontosan tudom, hogy két éve és egy napja sikerült fennakadnom egy gyökéren nekem is, vagyis gyökérrendszeren. Úgy ~18-22 perc után fel lett adva és levontatott nagybátyám a Toyota Land Cruiser V8-val amitől, nem rám, hanem alapban baromi mérges lett mert karcos nem lett de csurom sár. - És az Frontera volt erre, meg trélerezésre tartva. - közútól elárt, megújuló magán erdőgazdaságban vezettem, születésnapi ajándékképen. És nem síkvidéken. - azzal nem jövők, de a négy kerék meghajtással.
EZ tapasztalatlanság.
2017. febr. 8. 08:12
8/23 anonim válasza:
Tapasztalatlanság, nem probléma az. Nagyon sokan rosszul vezetnek télen, mivel oktatni nem oktatják egyáltalán szinte.
2017. febr. 8. 09:52
9/23 anonim válasza:
Ilyen mindenkivel előfordul, ne aggódj miatta! Szép nagy kis gödör lehetett, ha olyan nehezen tudtál kiszabadulni!
2017. febr. 10. 20:58
10/23 anonim válasza:
A télen anyuval elakadtunk a hóban, annyira dühös voltam! van egy nagy domb a közelben, sokan járnak oda szánkózni, megbeszéltük mi is elmegyünk. Út közben eltévesztette az utat, és egy földútra fordultunk, követtük a kitaposott nyomot, de egyszer csak megállt az autó és onnan sehová... -.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!