Kinek sikerült az utóbbi napokban úgy elakadni, mint
nekem?
Figyelt kérdés
Nagyon jeges volt az út tegnap este és belementem egy kis gödörbe és beragadtam ... nem tudtam kijönni 25 percig mentem előre hatra mire végre sikerült kijutnom.... esetleg valaki? Vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen ?
A nyitott differenciálművek átka. Jogosítvány megszerzése után én is jártam így párszor. A legelső módosítás, amit végrehajtottam az akkori autómon, hogy lamellásra cseréltem a gyári differenciálművet. Télen, csúszós úton ég és föld az eredeteihez képest a különbség. Ha az egyik kerék a levegőben van, akkor is viszonylag könnyen el lehet indulni vele.
2017. febr. 19. 20:11
12/23 anonim válasza:
Nekem sikerült!
Elolvadt a jég meg a hó és kiálltam a kertből a ház elé. Nagy hiba volt.. Ugyanis indultam volna a suliba ,mert anya odaadta a kocsiját. Ki akartam állni a kert elől ,de az autó nem mozdult. Nem tudtam mi a baj ,h lehet nem raktam sebességbe. És akkor derült ki ,hogy elsüllyedtem a sárban .. a kerekek egy helyben pörögtek én meg nem tudtam kiállni... kétségbe kezdtem esni,hogy most mi lesz ugyanis próbáltam tolni a kocsit ,de nem mozdult ,, próbáltam előre -hátra jobbra balra tekerni a kormányt ,de csak egy helyben pörögtek a kerekek... 45 percig próbálkoztam kisebb-nagyobb szünetekkel amikor végre valaki arra járt és kihúzott egy másik kocsival. Mondanom sem kell a suliból jól elkéstem.. Már majdnem sírva fakadtam annyira rossz volt ott beragadva lenni .. tehetetlennek éreztem magam és még a kedvenc csizmám és csupa sár lett..
2017. febr. 22. 03:56
13/23 anonim válasza:
18L voltam..
2017. febr. 22. 04:08
14/23 anonim válasza:
12-es, mit szóltak a suliban?
2017. febr. 22. 12:20
15/23 anonim válasza:
Nem meséltem , hogy milyen béna voltam. Elaludtam kész !
2017. febr. 22. 12:30
16/23 anonim válasza:
Igen, a legrosszabb mikor sietnél, és ilyen történik... :(
2017. febr. 22. 15:19
17/23 anonim válasza:
Hat igen .. azóta csak betonra állok a kocsival
2017. febr. 22. 17:02
18/23 BiTOPro97 válasza:
Nagybátyám mondta, hogy ebbe az országba terepjáró kell. Eddig ő csakis azt vett. :) Én meg igaz pont terepjárót nem vennék, de csak négy kerék meghajtású autóm vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!