Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol kezdjem az autó polírozást?

Hol kezdjem az autó polírozást?

Figyelt kérdés

Szeretnék a polírozással közelebbről foglalkozni a közel jövőben. Olvasgattam interneten, hogy mi, hogy merre, de igazán részletes leírást nem találtam, hogy hol kezdjem stb.

Mielőtt a hozzáértők leszednék a fejem jelzem, hogy nem az a tervem, hogy veszek hozzá alap szar cuccokat és szétkaristolom az első autót. Lenne min gyakorolnom először és szeretnék minőségi gépet és pasztákat venni.

Előre is köszönöm a segítséget.

2017. jan. 31. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól,hogy megveszed a legdrágább sí felszerelést,még nem fogsz rudni sielni!Ez pont ugyanaz....
2017. jan. 31. 14:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Pont ezt írtam le de hát mindig van valaki aki nem segítene csak okoskodik.. nem azt mondtam, hogy a legdrágábbat akarom megvenni. De ha megveszem a legdrágább sí felszerelést akkor is megpróbálok sielni és ha nem megy akkor nem erőltetem.
2017. jan. 31. 14:31
 3/5 veterán vas ***** válasza:

Hol kezdjed....?

Fogsz egy darab vattát, teszel rá egy kis vaxot, és nem túl erősen, elkezded körkörösen sikálni a kívánt -bizonyára matt- felületet. Először balról jobbra, aztán jobbról balra, az éleknél és a széleknél pedig vízszintesen/függőlegesen, ahogy hozzáférsz. Ha már nagyon unod és/vagy elfáradtál, fogsz egy tiszta és nagyon puha rongyocskát, és a felületet alig-alig érintve fényesre dörgölöd, a fentebb leírt metódust követve.

Na ezek az alapok. :D

Hogy aztán milyen pasztával, milyen géppel, mekkora fordulatával és milyen korongokkal csinálod, az legyen a Te döntésed.

Vagy azt gondolod, ki tudjuk találni, hogy mekkora összeget kívánsz befektetni, milyen teljesítményű gépet akarsz üzemeltetni, hány autót akarsz polírozni.....? ;)

2017. jan. 31. 14:44
 4/5 Donald J. Trump ***** válasza:
Ha nem turistabuszt kell políroznod vagy nincs otthon 8 autód, teljesen felesleges polírozógépet venni. Egy évben 3-4 alkalommal bőven elég átmenni az autón - az meg kézzel is megvan pár óra alatt. Legalább erősödik a karod.
2017. jan. 31. 17:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem csak a sajátomat szeretném.
2017. jan. 31. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!