Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada 2107 első autónak?

Pesti Viktor kérdése:

Lada 2107 első autónak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most lett jogsim, és szeretném megvenni az első autómat. Lada 2107-re gondoltam.

A keret kb 700 000. Szerintetek lehet normális ladát venni ebből az árból, vagy valami mást válasszak?

2017. jan. 29. 23:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Ennyiért csak akkor szabad Ladát venni, ha veteránozni akarsz, ugyanis ennyiből már majdnem restauráltat veszel. Csakhogy az nem első, vagy kezdő autónak való. Úgyhogy vagy vegyél 200-ért Ladát, vagy valami nyugati autót (nem keleti japánt).
2017. jan. 30. 08:08
 12/20 anonim ***** válasza:
17%
Más volt 20 évvel ezelőtt meg más ma, ne akarjátok már Ladára rábeszélni. Ha akkora fanatikus lenne írta volna, sőt meg se kérdezi itt hanem már állna neki az udvarban. Nem hinném velejéig Lada fanatikus lenne, innentől kezdve meg felejtse is el, ezerszer normálisabb autókat kapni ma már ennyiért, 2017-et írunk könyörgöm... Ha első autó ha nem, ha 18 éves friss jogsis ha nem, ez már nem autó, ez maximum muzeális érték.
2017. jan. 30. 09:20
 13/20 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó: nekem a scirocco Volt a fanatizmusom tárgya. Én Sem vettem azonnal, és mindenki óva intett tőle. Azért is vettem. Sőt a G60-nal is így Volt 10 évvel később.

Persze nem biztos hogy a kérdezőnél így van.

Felénk egyébként a német paraztok a niváért vannak megőrülve. Van lada kereskedés is a szomszéd városban, de csak nivát láttam eddig Taiga néven.

2017. jan. 30. 09:46
 14/20 anonim ***** válasza:
93%

ladát akkor vegyél, ha van

- időd és tehetséged elsajátítani a szerelését

- van kedved állandóan javítgatni

- szeretsz böngészni fórumokat alkatrészért

- ha vannak szerszámaid és garázsod (vagy kertes házban laksz)

2017. jan. 30. 11:23
 15/20 anonim ***** válasza:
94%

#14: Ez így igaz.

A fanatizmuson kívül lehet még egy éltető erő:

ha értesz a szereléshez és szereted a kihívásokat, mert ez esetben jó autót lehet belőle faragni. Egyedül a menetzaj az, ami még mindig elég nehezen megoldható, de jól átépített Lada irányíthatóságban, gyorsulásban, vezetési élményben, károsanyag kibocsájtásban egy átlagos tizen x éves kocsit le tud körözni. A fogyasztása, a nagy légellenállás miatt minden esetben rosszabb lesz, mint egy újabb típusnak, de a felsorolt pozitívumok mellett ez már lehet, hogy nem is annyira nagy probléma.

Ha tőlem bárki is megkérdezi, hogy vegyen-e Ladán, én mindig igennel válaszolok, mert ha van felesleges szabadideje a vevőnek, akkor egy kis utánajárással a saját igényeire szabhatja, és szerintem EZ az, ami jobbá teszi a modern típusoknál.

2017. jan. 30. 22:19
 16/20 anonim ***** válasza:
41%
A sok nullara pontozasbol szamomra az kovetkezik,hogy itt az emberek nagy része tényleg jó ötletnek tart egy ladát 7(!!)kiloért első autónak.....azt hiszem ehhez nincs is mit hozzáfűznöm.....es ezt is lehet lepontozni....
2017. jan. 31. 08:04
 17/20 anonim válasza:
60%

Lada 2107,sokan mondjátok "lejárt az ideje", lehet nem egy gyönyörű szép autó, lehet hogy kevés az a kis 75 lóereje, és az is lehet hogy megeszi a 10-12 litert. DE! az alkatrész árak a vicc kategóriába tartoznak, nem az elektronika hajtja mint a 2000 utáni autókat(ezzel is kevesebb a gond/nincs mi elromoljon), nincs benne szervó viszont úgy van megcsinálva az áttétele hogy alig veszed észre. KÉRDEZŐ!

hallgass rám, én is megvettem hülye fejjel a suzuki 1,3gl-t,inkább nem írom le a véleményem az autóról, maradjunk annyiba hogy visszavettem a ladát, első autónak tökéletes mert, igénytelen, nem fog meghasadni a szíved ha egy nagyobb gödörbe belemész, és minden második ember meg tudja javítani! Remélem tudtam segíteni. Üdv

2017. febr. 6. 12:56
 18/20 anonim ***** válasza:
44%

"az alkatrész árak a vicc kategóriába tartoznak"

A minoseguk is.....

2017. febr. 6. 13:14
 19/20 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is Ladám van, ez az első autóm. Én azért vettem mert gyorsan és olcsón autó kellett. Azért ha 700-am lett volna biztos nem ezt veszek, de nem bántam meg. 2 éve használom napi szinten és sosem hagyott cserben, apróbb hibák heti szinten előjönnek de a motorhoz eddig nem kellett hozzányúlni. Most a -20 fokokban is röhögve indult. Ha Ladát veszel nem érdemes drágáért venni mert sosem hozza vissza az árát (OT rendszámos és hasonlók, kivéve ha fanatikus vagy) 150 körül kapni korrektet ami nincs szétrohadva (a legendás idős bácsi tulajoktól, az enyém is onnan van). Egyszerű konstrukció, én csak minimálisan értek az autószereléshez, de itthon mindent megtudtam eddig csinálni rajta (a zsiguli.hu jó barát)
2017. febr. 7. 16:37
 20/20 anonim válasza:
45%

Marcello , egy minőségi, gyári alkatrész sem kerül annyiba mint egy Suzukiba vagy BMW-be!

Pl: erősített stabilizátort vettem(egy drágább autósboltba) 3000-ért, de még sorolhatnám! Üdv.

2017. febr. 9. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!