Lada 2107 első autónak?
Sziasztok!
Most lett jogsim, és szeretném megvenni az első autómat. Lada 2107-re gondoltam.
A keret kb 700 000. Szerintetek lehet normális ladát venni ebből az árból, vagy valami mást válasszak?
Ennyiből már bőven lehet venni korrektet,sőt pénzed is marad mellé ha kell rá költeni.
Viszont ehhez kell egy kis fanatizmus is a régi keleti autók felé,mert 700 ezerből olyan autót is kapsz,ami annyiban hasonlít a Ladára,hogy 4 kereke van.
Igaz vezetni rendesen megtanulni talán egy Ladán lehet a legjobban.
Nah már vártam mikor jönnek a tanácsok hogy vagyél lepattant lyukas foltozott japánt ennyiből.:D
Tény hogy a lada nem biztosnágos. Viszont amikor elkapott a 90-es években a Rally őrület, akkor én is akartam egyet, mert ha a sciroccot tettem volna oda, akkor javítás lett volna annyi, mint a lada alkatrészenként.
Ez Volt a nagy előnye, hogy fillérekért Volt az alkatrész. Nem tudom most így van-e.
5: akkor mit mondasz a trabira? :DD
nyilván a lada szórakozás, nem más. De nem emlékszem hogy az első autómmal 22 éve más célom lett volna mint a buli meg a szórakozás.
#6# A kérdező azt vesz, amit akar, ha Ladát akar, vegyen azt, de ő is azokból a Ladákból válogathat, amelyekből annak idején te...
Azért az a 22 év nem csak az emberekben hagy nyomot, hanem az autókon is :-)
700-ert mar autot is lehet venni nem ladát!
Persze ha ez eleted vágya akkor vedd meg!De ennek a feléért is vannak vallalhato 2107-esek!En ennyit max akkor adnek egy ilyen orosz vasert ha ez lenne eletem szerelme és hobbija....de első autónak?!?....főleg ennyiert.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!