Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak fiat stilo?

Első autónak fiat stilo?

Figyelt kérdés
Első autóm szeretnén venni 700-800 ezerért, gondolkoztam Passaton és golf 4-en is, de most találtam ezt a kocsit, szerintem szebb is és olcsóbb a fenntartása illetve kulsore jól meglehet csinálni. Benzinest szerenék, majd még kiderül pontosan milyet. Három ajtós teljesen jó, szerintem szebb is formára. Jó választás? Az olasz autókról nem hallani jókat, dehát mindenki fúj valamire:D ha vannak más tippek..:D
2017. jan. 27. 11:53
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
Igazából az általad említett autók egyikét sem venném meg. :) A 2 vw mindegyike kiszuperált már és a stilo-k nagyrésze is túl van élete vagány/hülye gyerekén. Egyébként, ha jót akarsz, akkor sem olasz, sem francia autót nem nézegetsz. Fiesta? Focus? Micra? Avensis? Netán Yaris? A Merci? Tudod mit? ... te mondd meg mi a fontos! Megbízhatóság? Szépség? Olcsó vételár?
2017. jan. 27. 12:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Megbízhatóság és külsőre is legyen szép, 2000 alá nem szeretnék menni évjáratban, és egy leharcolt bmw-t vagy mercit sem szeretnék, ez az autó ideálisnak tűnik méretben, árban, es kinezetben. Ami még mutatósabb és nem presztizs márka az pl. Az Alfa, ismerosomnek volt egy, de nem az én autóm valahogy.:D Japán autók tetszenek, de egy mazda 6 is már 1 millió körül van, vagy több. Annyit most nem akarok kiadni autóra, toyotakat nézegetek még, de szerintem stilobol is lehet találni jó állapotban
2017. jan. 27. 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Nos van 3 dolog. Képzeld el őket egy háromszög csúcsain.

-megbízhatóság (ide tartozik az állapot és az évjárat is, tegyük fel)

-szépség (természetesen ez eltérő)

-vételár

Ebből 2-t fogsz tudni választani:

1. opció: megbízható + szép = drága

2. opció: megbízható + olcsó = csúnya

3. opció: szép + olcsó = megbízhatatlan

800-ból ki is lőném az 1.-t. Első autónak a 2. opciót javallnám. Vehetsz egy (igazán jó) bakancs mikrát, vagy egy suzukit például. Nem szépségek, de a világból kimennek, ha egy kevés törődést kapnak. (Mellesleg nem csak a vételárra kell gondolnod. Ott van az átírás és a kötelező első szervizek.) Ha öntörvényű vagy, akkor nosza! Jöhet a stilo. Valóban gyönyörű, megvenni is meg lehet olcsón, de készülj fel, hogy hisztis lesz mint egy tinilány.

Még egy ötlet! Ha kompromisszumkész vagy, akkor kereshetsz 96-97 körüli, ritka jó állapotnak örvendő, pofás autót. Saját esetemben például megnézném az akkori benzines B vektrákat.

Lentebb linkelek párat. Csak ötletként. Persze ehhez is kell egy (nagyon!) alapos átvizsgálás, akár márkaszervízben.

[link]

[link]

2017. jan. 27. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Ja és ne feledd! Állapotot veszel, nem km-t.
2017. jan. 27. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:
39%

Teljesen jó. Az 1.8-as motorral vedd meg, tempomattal, ha lehet navival. Jól fogsz járni vele.

A Micrat és Yarist felejtsd el, női kocsik.

2017. jan. 27. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Na mar megint ez a baromsag,hogy szar az olasz,szar a francia....minden szar,csak a nímet meg a jappán ami jó......

Nyugodtan vedd meg a stilot ha tetszik!Semmivel sem rosszabb mint amiket felsoroltal!Viszont tenyleg valami nagyobb motorral vedd maskepp nagyon verszegeny

2017. jan. 27. 16:06
 7/8 anonim ***** válasza:
az 1.6 16v es motort hamyagold tobbit vallalhatod ;)
2017. jan. 27. 16:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :D
2017. jan. 27. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!