Első autónak Fiat Punto vagy Stilo szerintetek jó választás lenne?
Sziasztok!🙂
Szeretnék venni egy autót és Fiatokat nézegettem mostanában, nagyon megtetszettek.
Arra lennék kíváncsi szerintetek jó választás lenne egy fiat punto 1.9 jtd (80le) vagy egy fiat stilo 1.9jtd(85kw)os????? 2000től kb 2004es évjáratig.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!🙂
Nekem volt Fiatom, hát mit mondjak nem lett a szívem csücske a márka. Menni ment jól de elég sok bosszantó apró hibája volt(pl elektronikai gondok, rossz önindító, zárlat, igénytelen törős műanyagok) amivel nem tudtam együtt élni, mennie kellet.
Most egy '99-es 1,3-as Suzukival járok és azt kell, hogy mondjam, hogy sokkal probléma mentesebb és megbízhatóbb mint a Fiat volt.
Vegyél inkább valami japán márkát ha sokat akarod használni és megbízhatót akarsz : Suzukit, Hondát, Toyotát esetleg még Mazdát.
Az olasz autók szépek jól is mennek de az olasz autók az olasz autók szerelmeseinek valók akik szeretik bütykölni őket.
Egy jó japánt sokkal ritkábban fogsz szerelőhöz vinni olajcsere, meg a kopó alkatrészek, gumi csere, esetleg szökő évente valami aprócska hiba egy elfáradt ajtókilincs elromlott ajtózár és ennyi.
Szeretnélek lebeszélni a Fiat-ról.
4-essel egyetértek.
8 éve csak tankolom a dízel Golfot :) Ja meg olajcsere félévente a km-ek miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!