Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 8 éves FIAT Puntó 1.2...

Egy 8 éves FIAT Puntó 1.2 actual jó választás lenne?

Figyelt kérdés

eddig is puntóm volt csak szegény már 15 éves és szervó sincs benne meg hát eléggé régi már, ilyen kocsira gondoltam hogy lecserélem! kis női autó,nekem bejön,

de félek hogy ennyi idősen fognak kezdődni vele a problémák,hogy ilyenkor jönnek ki a "hibái"

(sajnos nem tudok vadiúj autót venni)

tapasztalatok?

2012. máj. 2. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Igyekezz megkímélt, keveset futott kocsit venni. Persze a hirdetések szerint mindegyik ilyen, ezért kell hozzáértő embert vinni a kiszemelt példányhoz. Egy 8 éves kocsi még nem olyan öreg. Ha normálisan használták, valószínűleg elmegy még néhány évig nagyobb hiba nélkül. De erre soha sincs garancia.
2012. máj. 2. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy 8 éves autó egyáltalán nem öreg... Az más kérdés, hogy olasz autót csak az ellenségeimnek ajánlanék!
2012. máj. 3. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:

A140L

Én is!! Fiat Bravora 3 év alatt fél millát költöttünk, holott 520 ért vettük, és sztem nincs vége ennek.

2012. máj. 7. 13:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Szabadulj meg tőle...
2012. máj. 8. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!