Európában miért nincsen hagyománya a "régi" autóknak?
Figyelt kérdés
Az olyan autókra gondolok, mint például a Mercedes-Benz 70-es 80-as években gyártott SL osztály.
Néhány autómániás német kivételével senki sem tart ilyen és ehhez hasonló autót.
Én jártam az USA-ban, ott jóval több a hasonló autó.
70-es években gyártott, teljesen felújított,polírozott járművek futkároznak, szinte újszerű állapotban.
2017. jan. 29. 12:12
11/13 veterán vas válasza:
Ha nyitott szemmel járnál, elcsodálkoznál, hogy mennyi márkatalálkozó, autósparádé, felvonulás, veterán összejövetel, és más -ehhez hasonló- rendezvény van az országban. Arról nem is beszélve, hogy tőlünk nyugatabbra még inkább szép számmal láthatsz öreg autókat.
12/13 anonim válasza:
Oke hogy az USA-ban sok az idosebb auto, de jol irjak fentebb, hogy mire rendbehozatod, tobbe van, mint egy uj. En Santa Monicaban szulettem. Odahaza az Allamokban egy Dodge Chargerem van '70-bol. 2008-ban vettem, es ujitattam fel, kb annyiba volt, mint egy uj 5-os BMW, viszont nekem nem kellet uj autó, modern auto, a Charger kellet, inkabb koltottem ra. 8 eve elek itt, hat, szerintem nem kerdes, hogy miert nincs sok idos auto, vagyis van, de romokban. Egyszeruen nincs hozza penz.
13/13 anonim válasza:
Elsősorban anyagi okok miatt engedhetik meg kevesen ezt a hobbit.
Amúgy nálunk is van nagy tábora az efféle úri huncutságnak, nézzétek csak meg a mister nevű hazai klasszik rallit vagy a Chronoswiss Classic-ot.
Nekem is volt több Porsche, volt Mercedes cabrióm is (régi) de ma az egyik legnagyobb könnyebbség hogy már egyik sem szívja a véremet, mert túladtam rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!