Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hátsó diffiből szivárog az...

Hátsó diffiből szivárog az olaj, menyiért javíthatják?

Figyelt kérdés
3-as bmw-ről van szó
2017. jan. 29. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy szimmeringes,vagy csak a tömítés köszönt-e el..

Valamint márkaszervíz,vagy mezei szerelő...

2017. jan. 29. 11:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kevés pénzért, már ha egyáltalán elvállalják... Meg aztán az is lehet hogy az a difi egyébként is beteg már. (hátsókerekesek betegsége, síró, sustorgó hang,főleg kívülről hallható jól) Szóval inkább vegyél jó (jobb) állapotú difit és azon cserélj tömítést, még akkor is ha nem látszik rajta komoly olajfolyás.
2017. jan. 29. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem szabad egy vagyon kérniük, az biztos. Akkor szivatósabb, ha a kardán felőli szimmeringnél folyik, mert ott nem mindegy, hogy hogy van meghúzva a csavar, nekem tönkretették így egy diffimet. A szimmeringek nem drága dolgok, még a gyári BMW is megfizethető. Ez szervizfüggő, hogy a munkadíj mennyi lesz. Én olyan 20-30ezernél többet nem tartok reálisnak. Ha már lent van, akkor kicserélném mindkét oldalt, a hátlapot és az olajt is, így szerintem illene maximum 50 körül megállnia oldani.
2017. jan. 29. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!