Auto vasarlas. Opel astra g vagy astra f?
A magyar gyártású F-ek se rozsdásodnak, csak a lengyelek. Nekem is F van.
De a G mégis csak újabb.
Mennyi a keret?
Közben én arra jöttem rá, hogy lehet azért tette fel a kérdező a kérdést, mert pont annyi pénze van, hogy tudna venni egy lelakott G-t a kínálat legaljából vagy egy patika állapotú F-et a kínálat felső részéből. Csak így lehet értelme a kérdésnek.
Gondolom a benzinesek olcsóbbak, de mindenképp G-t.
Az F nagyon rohad.
3 is volt belőle nekem, és igaz, a magyar tényleg nem rohad annyira. De a másik kettőnél már kiláttam az alján.
Nekem az Opelekből elég volt, túl sok hibájuk volt, amik még jók voltak, azok a kadettek, asconák, régi corsák. Csak már szétrohadt mind.
Megkockáztatom, a tök ugyanolyan motoros G astra, meg az E Kadett motorjai ég és föld. Egyik sárgarépából van esztergálva, másik még acél. Gondolom opelék rájöttek, nem buli, ha 500e-et elmegy egy motor hiba nélkül.
Komámnak a dízel G astrája ott rohad a kertben 2 éve, 2x főzte meg a motorját, másodszorra kikakukkolt a hajtókar a blokk oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!