Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Apa nekem akarja adni a...

Apa nekem akarja adni a kocsiját . Megteheti?

Figyelt kérdés

Úgy értem pontosabban hogy átiratas stb nélkül .

Mostani kocsim is anya néven van, neki van másik és màr egy éve ezt használom folyamatosan.

Ugyan ez lehetne apa kocsijával? Hogy a forgalmi meg biztosítás az ő néven van, csak én használom?

(Apa az ország másik felén lakik)

2017. jan. 27. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Vagy ha biztosra akartok menni, akkor írtok egy üzembentartói szerződést, de ennek van költsége, bár kevesebb, mintha átírnátok:

[link]

2017. jan. 27. 22:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, most jelenleg 8 ezret fizet anyum anyja a kötelezőért, úgy volt, hogy én átveszem, mert ne legyen gond... kijött, hogy nekem 15 lenne és mindezt egy pici régi Suzyra. Ha nagyon akarod akkor ajándékozásival meg lehet oldani kb. 30 ezer.. nem tudom pontosan.. de nincs vagyonszerzési illeték ( amit ügye azért kell fizetni, hogy a már leadózott pénzedből veszel egy autót ami után folyamatosan adózol, okos, sarc, )
2017. jan. 27. 22:16
 13/18 anonim ***** válasza:

Hopp, ezt nem is tudtam, hogy családon belül máshogy van. Akkor az előbbi link helyett ez:

[link]

2017. jan. 27. 22:22
 14/18 anonim ***** válasza:
90%
Hogyne, nekem most is az egyik autó apám nevén van, pedig én vettem saját pénzemből már. Biztosítás sookkal olcsóbb :)
2017. jan. 27. 22:22
 15/18 anonim ***** válasza:
#7-es debil,családon belül nem kell semmilyen papírt írkálni
2017. jan. 28. 07:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: nem csak családon belül, egyébként sem kell semmilyen papír, nem is értem honnan vesznek ekkora marhaságot.
2017. jan. 28. 10:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Minden további nélkül. Annyi hogy írjatok a nevedre egy meghatalmazást hogy az autót te jogosan használhatod határozatlan ideig mert esetleg ha a rendőr igazoltat akkor szóvá teheti hogy miért nincs meghatalmazás, és akár büntethet is mert simán vádolhat akár lopással. De volt régebben egy időszak amikor büntették azt aki meghatalmazás nélkül használta más családtagjának autóját. Engem is meg akartak amikor cégest használtam. Meg apámat meg is bírságolták amikor az én nevemen lévő autót használta ami a barátnőmé volt.
2017. jan. 28. 17:46
 18/18 A kérdező kommentje:
Ennyi ökörséget, ezek a büntetések néha embertelenek
2017. jan. 28. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!