Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha elviszem apukám BMW 740i...

Ha elviszem apukám BMW 740i kocsiját a városban ügyeimet elintézni, akkor ha megállít a rendőr mit mondjak, ha nem én vagyok a tulaj?

Figyelt kérdés

Egyszer már volt ilyen, de akkor anyu ott volt, de akkor is azt kérdezte egyből a rendőr, hogy ilyen fiatal srácnak nem túl komoly egy ilyen autó?

Anyu jól helyretette, hogy foglalkozzon azzal, amiért megállított.

Ha egyedül megállít a rendőr, kérhet valami papírt hogy ha nem én vagyok a tulaj?

Kell ilyenkor kölcsönadási szerződés?

2016. nov. 14. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenkitől kérnének kölcsönadási szerződést, akik nem a saját autójukkal járnak, bizony elég sok papírmunkájuk lenne. Nyilván a jogosítvány, meg a forgalmi legyen nálad.
2016. nov. 14. 22:43
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Lakcímkártya, jogosítvány, forgalmi. Ez a 3 dolog feltétlen legyen nálad. Ezután lényegtelen kié az autó.
2016. nov. 14. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Az egyező családnévből biztos leesik neki hogy egyenesági leszármazottja vagy a tulajdonosnak és nem loptad.
2016. nov. 15. 00:02
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
Semmit. Van körözés kiadva a kocsira hogy lopott? Nincs. Akkor meg?... Anyukád meg jobb ha csendben marad legközelebb, de tényleg, mert a rendőrt ugyan helyre lehet tenni, de ha felidegesítik akkor tud ám ő ártani.
2016. nov. 15. 07:29
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Muszáj volt belefoglalni, hogy 740-es BMW :D
2016. nov. 15. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 i! :)
2016. nov. 15. 11:52
 7/8 BiTOPro97 ***** válasza:
Talán annyi lehet benne, hogy én max. fiatal húszasnak nézek ki, de a fehér 2011-es 740d-vel is, és a mostani két autómmal is rendre kiintenek/kiválasztanak a rendőrök itthon, közúti szúróporba ellenőrzésnél. Gondolom a büdös talpú, bunkó autótolvaj bandák, lúzer fiatal sofőrjei miatt.
2016. nov. 15. 16:43
 8/8 BiTOPro97 ***** válasza:
Mondjuk nem áll semmiből nyomtatni egy pakk kölcsönadási szerződés forma nyomtatványt, és gyorsan aláírogatni, és a dátumot utána pótolni, tudom hogy jogsértő, de senkit nem érdekel. - jogászokat legalábbis nem. De ne legyen nálad az autóban dátum hiányos! Én mondjuk apám autóját az életben nem vezettem.
2016. nov. 15. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!