Ezért az átalakításért büntethet a rendőr illetve kpm zargathat?
astra g-m van ami gyárilag nem tartalmaz ködfényszórót, a lökös sem olyan.
Azt találtam ki hogy univerzális ködlámpát veszek és a lökhárító rácsa mögé építem be a szabályoknak megfelelően.
Használatát sem kell elmagyarázni, csak indokolt esetben használnám
Ha a gyári helyére rakod akkor nem lesz gond. Kivéve, ha csíkosan világít át a rácson, azt messziről kiszúrják és remélem kegyetlenül megbüntetnek érte. Egyéb esetben oké
Egyébként Astra G-n milyen rács mögé rakod? Mert a hűtőrács magasan van és keskeny, a lökhárítóban pedig nincs olyan rács a mi mögül ki tud világítani. Miért nem veszel egy pár bontott lámpát?
nincs rács alul??? mesélj még!
néztem bontottat... ahol voltam, és amit néztem mind mind hulladék volt.. illetve a gyári astra g ködlámpa amúgy sem valami erős... reméled megbüntetnek... gratulálok! Igazi Magyar vagy!
Megsértődhetsz, attól még nem látod a lényeget.
Az a középső rács pont azért problémás amit leírtam, mesélj még... Istenem,
Hát ha olyan kicsit tudsz venni, ami befér oda, akkor a miért ne.
Van valami olyan előírás, hogy 25 cm-nél nem lehet magasabban. Ha jól emlékszem. Láttam egy Volvo S40 kombit vagy minek hívják, úgy volt rajta felszerelve a nagy kör alakú ködlámpa, mint valami rally-autón, a rendszámmal egyvonalban(vagy átlósan felette?) Gondoltam is, hogy az is csak a következő műszaki vizsgáig lesz úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!