Más is kipróbálta a kocsiját az idei első hóban, hogy milyen ha megcsúszik, vagy volt aki csak élményautózott? Típust is írjatok mivel indultatok
és milyen volt, esetleg volt egy kis baleset belőlle?
írjatok kocsit, típust is
1.
én is most voltam kint, láttad a 4-es Gran coupét?
Volt még sok lada, meg pár Audi is.
De szerintem előttem voltál, mert e60-at nem láttam.
Elmentem egy elhagyatott üres tanpályára próbálgatni a kocsit. Még friss volt a hó, nem járt ott senki. :)
Alul-túlkormányzottságot próbáltam szimulálni, mint a vizes gyantás oktatásom. Ugye mikor a kocsi eleje tör ki, egyszerű a helyzet, kicsit visszaengedsz a kormányszögből és az autó magára talál.
Mikor a hátulja az már komolyabb. :D Szóval 40 körül hirtelen eltekertem a kormányt és berántottam a kézit egy pillanatra. Azonnal elkezdte a kocsi hátulja előzni az elejét. Aztán ellenkormányzással próbáltam megfogni, szinte mindig sikerült. Érdekes tapasztalat volt, mindenkivel kipróbáltatnám.
Az emberi agy pont rosszul reagál, mert mindkét esetben még jobban alá akarja tekerni a kormányt, ami sok esetben sajnos végzetes. Punto 2 1.2
Nem volt időm csapatni, mert menet közben kapott el. Egész nap szaladtam mindenfelé, hamar ráéreztem a hóra.
#3: Ha a kocsi eleje megy el, én pont a kézifékkel korrigálok, mert az eredmény az, amit két sorral lejjebb írtál. Nem értem miért nem használod!
Kocsi, típus.
voltam, és történt is egy kis baki sajnos...term nem az én hibámból xd
szóval úgy volt hogy mentem olyan 60 al aztán hirtelen berántottam a kéziféket, és alátekertem balra a kormányt, de annyira megcsúszott az autó, hogy nem sikerült a padka előtt megfékezni a csúszást :/ de igen tanúlságos volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!