Opel corsa vagy Toyota yaris?
Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 06:21
2/15 A kérdező kommentje:
Mi a baj velük? És milyen kisautót ajánlanál?
2017. jan. 26. 07:39
4/15 A kérdező kommentje:
Írnátok okokat is?
2017. jan. 26. 07:51
5/15 anonim válasza:
Új vagy használt?
Újból mindkettőnél vannak jobb alternatívák ilyen árkategóriában, használt meg az állapottól függ.
6/15 anonim válasza:
Nekem a 2005 utáni új Swiftről van tapastalatom. 170.000. km alatt 1 db akksi és egy pár első szilent ment tönkre. Nem volt szervízigényes
7/15 anonim válasza:
Évjárat és motor hiánya nélkül a yarist választanám, a corsában van 1-2láncos motor ami szeret tönkremenni illetve a csodálatos ecotech motorok. Én anno egy 1.3vvti yarisssal tanultam vezetni, aki meg tud barátkozni a belső kinézettel annak nyugodt szívvel merem ajánlani.
8/15 A kérdező kommentje:
Használt.
2017. jan. 26. 17:22
9/15 anonim válasza:
Milyen évjárat? Milyen motorral nézed őket? Mire/hol használnád? Elég hiányos a kérdés, így nehéz válaszolni.
10/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk 11 éves, 30 km-es távolra használnám naponta.
Kis motorral.
2017. jan. 26. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!